facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MatthijsOnline.nl

MatthijsOnline.nl

Info

Ik help startende ondernemers zelf een website maken.

Adres:
Stad: Franeker



op zoek naar gerelateerd: Matthijs online, Cursus WordPress website maken, Matthijs online Astra, Cursus Elementor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FOLLOWR FOLLOWR 1 km Followr is een zelfstandig label binnen de ICIT Group en richt zich 100% op online ma...
Recensies
Ik kan de cursus Wordpress van Matthijs van harte aanbevelen. Het heeft me veel tijd en geld gescheeld! Hij legt via korte video's op enthousiaste en begrijpelijke wijze uit hoe je een website kunt opzetten en bouwen. En andere belangrijke onderwerpen zoals een testomgeving voor je website maken, en automatische backups. Met behulp van Elementor Pro en Astra Pro echte aanraders! heb ik zelf templates gemaakt zoals ik die graag wilde hebben. Ook ben ik overgestapt naar Cloud86 waar ik ook heel blij mee ben. Ik blijf Matthijs volgen op YouTube, want zijn tips en aanbevelingen zijn bijzonder nuttig, en de video's werken aanstekelijk. Hartelijk dank Matthijs! Diana van der Meer
Ik volg momenteel een cursus bij Matthijs. Hoe persoonlijk een online cursus kan zijn! Heel blij met de waardevolle feedback die ik tijdens de live sessie heb gekregen. Matthijs steekt er behoorlijk veel tijd in. Ik ben positief verrast en vol vertrouwen dat het helemaal goed komt met mijn site!
Beste Matthijs, Ik ben uw cursus stapsgewijs aan het volgen. Ik moet u nu al melden dat ik nog geen moment spijt heb gehad van de aankoop. Uw cursus is duidelijk, begrijpelijk en leuk om te volgen.
Door de zeer hulpvaardige en fantastische hulp van Matthijs zijn de laatste hindernissen voor het afronden van de website verdwenen. Het was het uurtje prive consult via de video meer dan waard. Dus nogmaals heel erg bedankt Matthijs!!
Wat een super cursus van Matthijsonline! Al een tijdje was ik aan het rondkijken op welke manier ik mijn vernieuwde website wilde maken óf laten maken. Deze cursus kwam precies op het juiste moment. Want ik wilde namelijk zelf ook weten hoe ik aanpassingen kon doen. Als je hem laat maken moet je om bijna alles iemand inhuren. In deze cursus leer je op een hele duidelijke manier van A tot Z hoe je zelf een complete professionele website maakt en onderhoud. Daarnaast zijn de filmpjes van Matthijs op YouTube heel fijn voor extra functies en staat Matthijs voor je klaar als je vragen hebt. Ik zou zeggen, niet meer twijfelen. Dankjewel Matthijs voor deze waardevolle cursus!
Zeer goede online cursus om je website mee te bouwen. Dikke aanrader dus, gebruik deze al geruime tijd en kan altijd wel vinden wat ik moet weten voor een goede opzet van mijn website. Tevens is Matthijs goed bereikbaar voor eventuele vragen.
Het volgen van de cursus doe ik met veel plezier. Het creatieve proces vind ik ontzettend leuk. Het maken van mijn eigen website is nieuw voor mij en een uitdaging. Ik ben helemaal niet technisch aangelegd en het liefst gooi ik bij ieder probleem aan mijn computer dat ding uit het raam. Ik ben erg blij en dankbaar met Matthijs zijn snelle hulp en antwoord geven op acties waar ik in ben vast gelopen. Via een filmpje met uitleg heb ik de draad op kunnen pakken. Ik zit weer in een flow waardoor mijn website steeds meer 1 geheel wordt. Thanks Matthijs
Ontzettend vriendelijke man. Helpt altijd erg snel, leert je in jip en janneke taal een goede website te maken. Wanneer je tegen problemen aanloopt, reageert hij snel en eigenlijk altijd direct met een oplossing. Wanneer het voor mij te moeilijk wordt, is hij niet te beroerd in te loggen en je probleem op je site te verhelpen. Ik kan niks anders dan deze man aanraden!
Matthijs levert zeer goed werk af. Kan goed luisteren wat de klant wil, werkt accuraat en snel. Is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ben trots op mijn nieuwe website, gemaakt door Matthijs. Super!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid