facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Matterport Limburg

Matterport Limburg

Info

Dé bedrijfspresentatie van 2019 maken wij van Matterport Limburg!
Een virtuele 360° presentatie en Google Streetview plaatsing middels de nieuwste 3D scan-technologie.



"Matterport Limburg is dé partner voor uw 3D virtuele tour met Google vermelding! Op zoek naar een unieke 3D VR beleving met het bekende Dollhouse. Wij bieden onze diensten aan voor vele branches zoals de makelaardij, horeca, recreatie, retail en alle andere waarbij potentiële klanten/kopers overtuigd moeten worden middels een uniek visitekaartje.Of u nu in de makelaardij actief of eigenaar bent van een vakantieappartement, brasserie, hotel, restaurant, bowlingbaan of retailzaak bijv. Wij maken een opvallende presentatie. Met het toevoegen van extra informatie, video, koppeling met Google Streetview en een accuraat vloerplan zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Wij bekijken samen met u hoe we het maximale uit de presentatie kunnen halen."
Adres:
Telefoonnummer: +31630779956
Stad: Mechelen


Recensies
Omdat online en offline communicatie ongelofelijk belangrijk zijn zijn we terecht gekomen bij Matterport Limburg. Zij hebben op een geweldige manier onze nieuwe winkel online weergegeven waarmee we dezelfde professionele uitstraling zowel in onze fysieke winkel als op internet hebben kunnen neerzetten. Bedankt namens Team Jef Abels Bikes
Ineke en Guido hebben super werk geleverd. De hele scan ziet er top uit en het maken duurde niet meer dan anderhalf uur. Je krijgt OAK ontzettend veel foto's van de zaak zelf aangeleverd wat handig is voor socialmedia/uitstraling delen. Ik raad Matterport zeker aan!
Voor de kapsalon hebben zij een schitterende presentatie en website gemaakt ! Super tevreden over de goede service en behulpzaamheid van dit team. Een unieke ervaring voor ons. Sjiek om zo je bedrijf te kunnen promoten absoluut een aanrader voor ieder bedrijf. Het verlaagt de klant zijn/haar drempelvrees absoluut !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid