facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Matter Ongediertebestrijding Noordhorn

Matter Ongediertebestrijding Noordhorn
Adres: Meidoornstraat 1 , Noordhorn 9804 SH, NL
Telefoonnummer: 0594 503 005
Stad: Noordhorn
Route: Meidoornstraat 1
Postcode: 9804 SH



op zoek naar gerelateerd: Matter bestrijding, Kasper van der Sluis, Matter wespen
Recensies
Ik had al diverse jaren goede ervaringen met Matter als het gaat om wespen. Nu hadden wij in ons nieuwe huis ineens last van duizenden klustervliegen. Ik was helaas niet thuis, maar mijn eerste suggestie was Matter. Die zei mijn vrouw dat ze het zelf maar op moest lossen. En Boerakker was te ver weg om langs te komen. Geen verwijzing naar de concurrentie zoals bv Rentokil die het probleem wel onderkent en gelijk langs komt. Geen beste beurt Matter.
Gelukkig konden ze snel komen om een wespennest te verwijderen. Niet meer de oude bekende medewerkers maar nieuwe door een overname.
Gewoon een eerlijk bedrijf die zijn afspraak na komt. Het verdelgen van een wespennest koste in mijn geval 55 euro en was binnen 24uur geregeld. De genoemde prijs is overigens fors lager dan concurrerende bedrijven dis ik zal Matter ongedierte bestrijding zeker aanbevelen!
Wespennest op zaterdagavond ontdekt en maandagochtend was het al verdelgt. Geen wild rondvliegende beesten, geen wespen binnen. Verder nog wat tips over muizen gegeven. Heel aardig. Bedankt.
Topservice. Gebeld en binnen 20 min op de stoep. Succesvolle bestrijding wespennest.
Kundige ongediertebestrijder. Muizen bleken bij de buren vandaan te komen en met een aantal vallen en afsluiten van doorgang nu geen problemen meer
Snelle service, effectieve behandeling. Snel verlost van ongedierte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid