facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mattel Play Sevenum

Info

Kom jij op bezoek bij je favoriete televisiehelden? Brandweerman Sam™, Bob de Bouwer™, Angelina Ballerina™ en Thomas & Friends™ wachten op jou!

Geschiedenis

Bij Mattel Play! Sevenum hebben kinderen niet alleen heel veel plezier maar leren ze tegelijkertijd! Ze genieten in de volledig gethematiseerde zones met Brandweerman Sam™, Bob de Bouwer™, Thomas de Trein™, Angelina Ballerina™, Mega Construx™, Mega Bloks® en een echte Mattel Play! Roller Disco!



"Mattel Play! Sevenum bestaat uit volledig gethematiseerde zones waar kinderen zich wanen in de werelden van hun favoriete TV-personages, zoals Thomas De Stoomlocomotief™, Bob de Bouwer™, Angelina Ballerina™ en Brandweerman Sam™. Daarnaast kunnen kinderen eigen creaties bouwen in de Mega zones en volop plezier beleven in de Roller Disco.De indoor speelwereld biedt zowel kinderen als ouders de mogelijkheid om echt samen te spelen en te genieten van kostbare tijd met elkaar. Waar veel standaard indoor speelparadijzen zich enkel richten op actief spelen, ligt bij Mattel Play! de focus op leren met plezier, het prikkelen van de creativiteit en het ontwikkelen van sociale vaardigheden."
Adres: Middenpeelweg 7, 5975 MZ Sevenum
Telefoonnummer: 077- 440 3000
ln.munevesyalplettam@ofni
Stad: Sevenum
Route: Middenpeelweg 7
Postcode: 5975 MZ



op zoek naar gerelateerd: mattel play sevenum korting, mattel play sevenum recensies, mattel play sevenum opening, mattel play sevenum vacatures, mattel play sevenum openingstijden, mattel play korting, mattel play sevenum review, mattel play sevenum zoover
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Portal The Portal 0 meter Laser game was wel leuk. Maar de portal house trampoline en pumptrack is niet voor ki...
Family Entertainment Center Family Entertainment Center 0 meter In het FEC Sevenum worden 3 belevingen samengesmolten onder één dak: eten, spelen en ...
Recensies
Leuke variant op de traditionele binnenspeeltuin voor een 'normale' prijs; helemaal vergeleken met het Peppa Pig gebeuren waar we zijn geweest. Horeca prijzen wat je in deze tijd kan verwachten. Vriendelijk personeel. Veel verschillende speelmogelijkheden met herkenbare figuren; interactief. Herrie is zoals je kan verwachten bij zo'n speelparadijs. Gelukkig niet zo heel harde muziek. Aandachtspunten zijn: -te weinig zitplaatsen -rolschaatsen zijn 1 chaos mijn kind heeft uiteindelijk met 2 verschillende maten en twee linkerschoenen wat rondjes gemaakt deze chaos wordt door de bezoekers zelf veroorzaakt. - ik vind de trap wel eng met hele kleintjes. Met meerdere kinderen kom je ogen te kort om ze allemaal bij de trap weg te houden. Conclusie: als we in de buurt hadden gewoond, hadden we zeker vaker gekomen!
Heel erg leuk indoor speelpark voor vooral jongere kinderen. Er zijn allerlei thema's zoals Bob de Bouwer, Thomas de trein, Angelina Ballerina, Brandweerman Sam enz. Ook is er boven een klimpark zoals bij Ballorig. Beneden is er centraal tussen alle themaruimtes een zitgedeelte waar je wat kunt eten en drinken. Ook is er een klein podium met waar je met de 'echte' brandweerman Sam op de foto kunt. Prima voor elkaar en de kids hebben zich heel goed vermaakt. Ook goed te combineren met camping de Schatberg, dat ligt er pal achter. Aanrader!
Mooi binnenspeeltuin. Erg leuk met een winkeltje en speelmogelijk heden. Minder praktisch is de gedeelte waar je schoenen uit moet boven en het treinje wat er tegenover is wel schoenen aan moet. Ook de rolschaatsen staan door elkaar en niet in de vakken. Enorm zoeken om te kunnen rolschaatsen. Ook moet je weten dat als beneden de zit plaatsen bezet zijn, boven na de rolschaatsbaan een ruimte is waar je kunt zitten. Daar zoemt er wel een airco of lucht systeem. Voor kinderen is het er fantastisch! Van bouwen met blokken, de ballen bak en de entertainment van Bob de bouwer en brandweerman Sam is echt leuk voor onze peuter.
Erg leuk ingericht om met kleine kinderen naar toe te gaan. Tot 8 jaar lijkt mij de max leeftijd voor de kinderen. Lekker binnen zitten, airco aan en laat de kinderen maar spelen. Geen last van wespen, was ook een groot voordeel in deze zomer Hou er wel rekening mee dat je geen eigen broodjes etc mee mag nemen. Binnen is genoeg voor een redelijke prijs te koop.
Tjonge, dit was leuk! De kleine van 2 heeft zich prima vermaakt. Een keer iets anders dan klimmen en klauteren. Maar genoeg speel fun! En brandweerman Sam gezien! Eén minpuntje. Eten was wel heel duur. Maar waarschijnlijk ligt hier het verdienmodel want de entree is peanuts voor zoveel plezier.
Kinderen vroegen wanneer we weer gaan. Was mooi thematisch opgezet met de bekende tv figuren. Goede prijzen. Wel rommelig doordat kinderen overal spullen heenslepen en er leek te weinig personeel om dat af en toe te ordenen. Wc's ook rommelig.
Perfecte plek voor kinderen tussen leeftijd 2-8. Goed onderhouden, schoon, ruime speelzalen met thema's. Échte een aanrader als je in de buurt bent!
Mattel Play is geweldig voor kinderen. Lekker spelen in de omgeving van hun favoriete held. Help Bob de bouwer met het bouwen van een huis of Brandweerman Sam met blussen. Kom shoppen bij Diewertje. Samen met Thomas op reis met zijn vrienden. Lekker met samen avonturen beleven doe je hier
Fantastische binnenspeeltuin! Onze kindjes 2 en 4 hadden de dag van hun leven! Zeer netjes, zeer vriendelijk personeel en lekker eten! Vooral het entertainment van Bob de Bouwer en brandweerman Sam deden onze kindjes glunderen!! Bedankt voor de fijne ervaring!
Leuke binnenspeeltuin met veel verschillende speelmogelijkheden! We waren hier een ochtend met onze dochter van 2.5 en dochter van 11 weken. De speelgebieden zijn ruim en overzichtelijk opgezet. Vrijwel overal kun je ook met een kinderwagen of buggy komen, dit is heel fijn! Thema's van de verschillende speelgebieden zijn heel mooi doorgevoerd en bijna alle speeltoestellen zijn goed onderhouden hier en daar wat slijtage of wat knopjes die niet werken, maar dit is minimaal en niks van te zeggen eigenlijk aangezien het dagelijks gebruikt wordt door kinderen. Ook zagen we meerdere medewerkers tussendoor wat dingen poetsen. Vond ik fijn om te zien! Leuk uitje om je kids een dagdeel te vermaken! Zowel de kleintjes als de wat grotere kinderen kunnen hier heerlijk spelen. Ook als ze de figuren zoals bob de bouwer en Thomas de trein niet kennen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid