facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Matrassenfabriek Zutphen B.V.

Info

Matrassenfabriek Zutphen B.V. is een fabrikant, Die zich specialiseert in het produceren van kwalitatief hoogstaande matrassen. De producten van Matrassenfabriek Zutphen B.V. zijn stuk voor stuk handmatig in Nederland vervaardigd.



"Matrassenfabriek Zutphen B.V. is een fabrikant, die zich specialiseert in het produceren van kwalitatief hoogstaande matrassen. De producten van Matrassenfabriek Zutphen zijn stuk voor stuk handmatig in Nederland vervaardigd uit diverse vernieuwende materialen. Van basic modellen in een polyether kwaliteit tot de meest innovatieve uitvoeringen."
Adres: Mercuriusweg 3B, 7202BS Zutphen
Telefoonnummer: 0575 22 93 64
Stad: Zutphen
Route: Mercuriusweg 3B
Postcode: 7202BS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Matrassen Zutphen, Matras company Zutphen, Inbed debeste zutphen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ProMatrassen ProMatrassen 2 km Hele snelle levering en goede communicatie!
Recensies
Blijf heel ver weg bij deze heikneuters en bespaar je veel en lang ellende. Smoezen die ze hebben heb je nog nooit gehoord. Dan hun transport met een bedrijf Packs dat nog niet boven 2 sterren uitkomt die er een nog grotere rommel van maakt. Kortom hier bestellen is een recept voor hoge bloeddruk, stress en wekenlange kopzorgen.
Een hele mooie matras uitgezocht, lokaal gemaakt en de volgende dag geleverd voor een eerlijke prijs, wat wil je nog meer.
Prima, fabrikant die matrassen op maat maakt. Ik ben er blij mee!
Zeer slechte service ,wanneer je belt en er gezegt word dat je teruggebeld word dan hoor je niets meer vervolgens. En er word verwacht dat een matras wat uitgepakt is gewoon terug moet in de originele verpakking..vraag me af of dit al is gelukt bij iemand
Gewijzigd, ze zijn slechts de fabrikant
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid