facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Matika Solar Solutions

Info

Matika Solar Solutions is een specialist in zonnepanelen installaties. Wij zijn gevestigd in Nieuw-Vennep en hebben een landelijk netwerk van ervaren installateurs.

Zonder eigen investering snel zonnepanelen laten plaatsen, voor een interessante prijs.

Adres: Lucasbolsstraat 40, 2152 CZ Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: +31625000999
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Lucasbolsstraat 40
Postcode: 2152 CZ


Recensies
Prima bedrijf. Eerlijk en veel kennis van zaken. Leveren kwaliteit en willen ook niet anders, Denken mee en staan volledig achter hun product en komen hun afspraken correct na.
Matika heeft afgelopen zomer bij ons zonnepanelen geplaatst. Na een uitvoerige opmeting en uitleg kwam het team in een aantal uur de panelen leggen. Daarna is er heel duidelijk uitgelegd hoe we via de app kunnen kijken naar hoveel we besparen. Echt topservice!
Vorig week zijn de mannen van Matika Energy Systems geweest voor het aanpassen van de meterkast zo dat zij de zonnepanelen konden plaatsen en aansluiten een zeer ervaren team mannen nog maals bedankt voor de fijne samen werking en goede uit leg ben er erg blij mee een zeer betrouwbare partij
Super bedrijf, denken met je mee. Leveren professionele kwaliteits producten en goede service! Aanrader!
Echt een super bedrijf komt zijn afspraken na. Dat kan je niet van iedereen zeggen.
Perfect Veilig en snel geïnstalleerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid