facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Masu

Masu

Info

gala/gelegenheids jurken,coctailjurken,bruidsjurken,communie/bruidsmeisjes jurken,jongens/mannen pakken

Geschiedenis

wij brengen in onze winkel een mooi assortiment gala/gelegenheids jurken,bruidsmode en dit altijd voor betaalbare prijzen.
ook uitgebreid in kinder jongenspakken en jurkjes voor de kleine meisjes.

ook bijbehorende artikelen zoals sieraden,tasjes,bolero's/bontjes, haarmode,tiara's.
tevens ook ringenkussens,bloemen meisjes mandjes,bruidsuiker zakjes,en bruids mandjes.

onze openings tijden kunt U terug vinden op facebook.
onze facebook pagina is op dezelfde tijden geopend,behalve op zaterdag.

masu is een kindvriendelijke winkel met een kinderstoel,box en speelgoed.
ook extra veilig door een traphekje en veiligheids glas.

masu bouwt iedere dag een kleine markt op voor de deur met leuke aanbiedingen

masu heeft dit jaar de prijs gewonnen van gezelligste winkel van peel&maas,loop vrijblijvend binnen en proef de gezelligheid!

vind onze pagina leuk en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen,aanbiedingen en win actie's.



"Wij werken enkel op afspraak, een afspraak kunt u telefonisch maken"
Adres: schoolstraat 50, 5981 AJ Panningen
Telefoonnummer: 0031625386762
moc.liamtoh@emalcer-usam
Stad: Panningen
Route: schoolstraat 50
Postcode: 5981 AJ



op zoek naar gerelateerd: masu zaandam, sushi zaandam masu, masu zaandam review, masu panningen openingstijden, masu panningen, masu openingstijden, masu zaandam gesloten, masu menu
Recensies
Een flink stuk moeten rijden, maar niet voor niks. In eerste instantie leek het een kleine winkel, maar zoveel keuze in jurken, schoenen en tasjes. Je mocht zelf in de rekken tussen de jurken kijken. De 2 meiden zijn goed geholpen door lieve dames die precies wisten waar alles lag. Aanrader voor meiden die een betaalbare galajurk zoeken!
Buitengewoon vriendelijke en goede service, een zeer uitgebreide winkel met een zeer divers aanbod, inclusief bijpassende accessoires en schoenen. Voor elk wat wils.
Rommelige winkel, veel te weinig plaats voor bezoekers en personeel. Wel hele mooie jurken en kostuums en super vriendelijk personeel.
Mooie jurken heb hier een prachtige gala jurk uit gekozen!
Goede service en hulp. Geslaagd voor alles wat we nodig hadden
Leuke winkel, met veel betaalbare galajurken. Goed advies. WEL AFSPRAAK MAKEN aangezien het er erg druk is. Paskamers worden gereserveerd , daardoor is het wel ontspannen winkelen.
Met haast naar binnen gegaan, en met een gerust hart en een prachtige jurk naar buiten!
In onze vakantie reden we naar MASU MArianne/ SUsanne, niet wetende dat ze ten eerste vakantie hadden en ten tweede enkel nog op afspraak werken sinds corona. Ik belde Marianne op op haar mobiel en legde de situatie uit: dit was de laatste dag dat we konden komen en we hadden een feestjurk nodig voor de 18e verjaardag van mijn dochter. Marianne heeft haar programma voor ons omgegooid. Binnen een half uur mochten we komen. Mijn dochter kreeg alle tijd om jurken te passen. Geweldig was het. Marianne had totaal geen haast en wist mij als moeder ook gerust te stellen dat we ons niet hoefden te haasten want dat het belangrijker was dat mijn dochter de voor haar allermooiste jurk zou vinden. En dat is gelukt! En hoe: naast de jurk hebben we ook nog een bijpassende omslagdoek/stola, galaschoenen, strass-armband en een clutch gevonden. Wij zijn dolblij dat Marianne ons zo plezierig en liefdevol heeft geholpen. De prijzen bij MASU zijn zeer redelijk te noemen. De keuze is gigantisch: cocktail-, gala- en bruidsjaponnen, bruidsmeisjes- en bruidsjonkers kleding. Wij zullen bij een volgende gelegenheid zeker weer de jurk met accessoires kopen bij MASU!
Twee weken geleden telefonisch een afspraak ingepland. Ik ben op zoek naar een jurk als bruiloftgast. Dus ernaar toe geleefd om de jurken te komen passen. Vanmiddag dan ook langsgeweest. En wat viel dat voor mij tegen.. echt zonde. Bij binnenkomst ontvangen door een verkoopster. Telefonisch was al genoteerd waarvoor ik kwam bruiloftgast jurk maar bij binnenkomst bleek de verkoopster dit niet te weten en nog een keer te vragen. Én toen meteen zelf aan de slag gezet, ik moest wat jurkjes gaan kiezen. Dit was vrijwel lastig aangezien de winkel enorm vol hangt met jurken. Toen een voor een gepast. Echter tussendoor amper tot geen hulp gekregen vanuit de verkoopsters. Een ervan was vriendelijk, maar bezig met filmpjes opnemen voor TikTok. Super goed dat jullie in de tijd mee gaan, maar niet zo handig wanneer er mensen zoals ik en een andere klant een afspraak hebben. Ik vroeg mij echt af waarom ik een afspraak moest maken, aangezien ik echt niet goed werd geholpen. Ik was blij dat mijn begeleiding hielp met het uitzoeken van jurken, helpen met openen en sluiten van de jurken en het wegbrengen van de niet geschikte jurken. Uiteindelijk na één uur zelf te hebben gezocht en gepast, niets gevonden en vertrokken. Helaas had ik er aangezien de goede beoordelingen meer verwacht. Ik woon helaas ook niet om de hoek, dus voor mij geen succes en zonde van de genomen tijd.
We hadden geen afspraak gemaakt maar konden gelukkig toch terecht. Heel fijn ontvangen en geholpen. Enorm aanbod aan mooie betaalbare jurken. Een bezoek is zeker aan te raden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid