facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Masterskip Wylde Swan

Masterskip Wylde Swan

Info

Zeilen op een uniek zeilschip én gewoon aan boord naar school. Verdieping, zelfvertrouwen én plezier. Daar kom je verder mee!

Geschiedenis

Ben je een ambitieuze scholier, en in voor het avontuur van je leven? Zeil dan 6 weken mee met Masterskip voor een beta-verdiepingsprogramma, met les van speciaal geselecteerde docenten die je het verband laten zien tussen waarnemingen en theorie. Ondertussen leer je de fijne kneepjes van zeilen op zee en je doet een schat aan nieuwe ervaringen op aan boord van een spectaculair zeilschip. Ontdek de wereld, ontdek jezelf en doe vrienden op voor het leven.



"Masterskip biedt een onvergetelijke levenservaring voor elke leerling die de stap zet om mee te gaan aan boord van de Wylde Swan. Het is een uniek programma voor leerlingen uit 4 havo en 4/5 vwo die zich willen verdiepen in bètavakken.Er zijn vijf reizen met elk een verschillend karakter. De reizen vinden plaats tijdens de maanden oktober tot en met mei. Vaar je mee met Masterskip, dan ervaar je hoe theorie tastbaar wordt in de dagelijkse praktijk op zee. De Wylde Swan is je klaslokaal!Verleg je grenzen en schrijf je in!"
Adres: Bezoekadres: Achterdijkje 5 / Postadres: Achterdijkje 8, 8754 EP Makkum
Telefoonnummer: +31 (0)515 23 17 12
Stad: Makkum
Route: Bezoekadres: Achterdijkje 5 / Postadres: Achterdijkje 8
Postcode: 8754 EP



op zoek naar gerelateerd: masterskip wylde swan kosten, open dag wylde swan, masterskip wylde swan blog, wylde swan programma, masterskip wylde swan reizen, wylde swan facebook, wylde swan volgen, wylde swan vacature
Recensies
Onze Nikki heeft een fantastische tijd beleefd aan boord van de Wylde Swan! Wat een heerlijk avontuur. En ook nog succesvol onderzoek gedaan naar de verzuring van de Oceaan. Veel lof voor Masterskip voor de fantastische organisatie! Aanrader voor elke avontuurlijke 4/5 vwo-er.
Een reis onder leiding van een professionele en goed communicerende organisatie. Onze dochter heeft de tijd van haar leven gehad. Geen moment zorgen gehad door de heldere informatievoorziening. Een levenservaring met leermomenten die ze thuis niet krijgen.
Als ouders lieten we onze tweede dochter vol vertrouwen meegaan op de Wylde Swan. Onze oudste had 2 jaar daarvoor al een reis meegemaakt op het schip en we wisten dat er goed voor haar gezorgd zou worden. Masterskip is een uiterst professionele organisatie die aan alle aspecten van de reis heeft gedacht: uitgebreide voorbereiding, veiligheid, persoonlijke begeleiding voor de leerlingen, hulp bij de zelfstudie, excursies, meewerken aan boord, communicatie met het thuisfront enzovoort; overal is aan gedacht. Ouders krijgen hun zoon of dochter weer terug met een heel pakket aan ervaring op het gebied van omgang met anderen, zelfkennis, studievaardigheden. Ze hebben letterlijk ook een andere kant van de wereld gezien. Deze ervaringen zijn uniek en dragen ze mee voor de rest van hun leven. Een reis met Masterskip is voor een ieder die avontuurlijk is ingesteld en meer van de wereld wil zien. Ik ben als trainee meegegaan op de Wylde Swan en ik vond het heel erg leuk. Het is wel een grote stap dus ik vond het ook wel wat spannend maar dat had iedereen wel. In de 5 weken dat ik aan boord was heb dingen geleerd die mensen die niet mee zijn gegaan misschien pas veel later leren. En dan heb ik het niet alleen over schoolwerk, maar vooral over hoe je met mensen omgaat etc. Ik vond het heel gezellig en avontuurlijk en ik raad het iedereen aan! Aan boord heb ik ook mijn cijfers voor school opgehaald, want je krijgt veel persoonlijke begeleiding en hulp.
Review ouders: Wij hadden voordat onze dochter op reis ging met Masterskip geen twijfels en de ervaring was uiteindelijk alleen maar goed. Ze hebben een fantastische reis gemaakt, enorm veel genoten van het zeilen op de Wylde Swan, zeer goede contacten gelegd binnen de groep en ook erg veel plezier gemaakt met de docenten en crew. De zelfstudie is heel goed bevallen en wij zijn als ouders heel blijk met de goede begeleiding die onze dochter heeft gehad van de docenten hierin. Kortom de reis was te kort en de tijd te snel voorbij. Review Maud trainee: Voordat ik de reis begon had ik vooral in gedachte dat ik een super leuke reis ging maken en allemaal nieuwe ervaringen ging opdoen. Dat is zeker uitgekomen! Ik heb de tijd van mijn leven gehad met het zeilen en een heel ander deel van de wereld ontdekt met de Wylde Swan. De band die ik met iedereen heb gemaakt, zowel de trainees als de crew, is voor mij heel waardevol en ik heb veel nieuwe vrienden erbij. De zelfstudie was veel efficiënter dan het schoolsysteem thuis. De reis was super gaaf en veel te snel weer voorbij. Het was de voorbereiding zeker waard en als je van avontuur en zeilen houdt moet je dit zeker doen!
Ongeveer een jaar geleden kwamen we in aanraking met Masterskip en werd mijn dochter enthousiast. Wij waren aanvankelijk wat huiverig vanwege de kosten, haar leeftijd en haar schoolwerk. Ook haar school was in eerste instantie terughoudend. Na enkele goede gesprekken besloten we er voor te gaan. Uiteindelijk heeft mijn dochter vrijwel het gehele bedrag zelf bij elkaar verdiend, wat een enorme leerervaring op zich was. Ze werkte hard aan haar schoolwerk om te laten zien dat ze er serieus mee bezig was, waardoor ook school steeds enthousiaster werd. Het gedegen plan van aanpak voor het schoolwerk tijdens de reis heeft daar zeker aan bijgedragen. Ze is nu net twee weken weer thuis en heeft de reis van haar leven gehad! Ze is met een voorsprong in schoolwerk terug gekomen. Dat is mede te danken aan de docenten en crew aan boord, die de leerlingen persoonlijk ondersteunen en coachen. Daarnaast heeft ze een rugzak vol unieke ervaringen en vriendschappen. Vanuit de organisatie zijn wij als ouders steeds goed op de hoogte gehouden en van informatie voorzien. Erg fijn, zeker als je als overbezorgde ouder hoorde dat er ergens een zeebeving was geweest ;- Kortom, ik gun ieder kind een reis op de Wylde Swan!
Onze dochter Marije is op 10 januari vol verhalen en ervaringen teruggekomen van de reis met De Wylde Swan van Tenerife naar het Caribisch gebied. Het leven op zee en - vooral - in de zee snorkelen! is haar heel goed bevallen. Tijdens de reis keken wij elke week uit naar de sailmail vol mooie verhalen over dolfijnen, zeeschildpadden, hikes, vliegende vissen en de scheepsovername. En daarnaast ook nog schoolwerk maken, nieuwe mensen leren kennen, leren zeilen en kennis maken met andere culturen. Daarna is het wel weer even wennen aan het gewone leven.
Onze dochter Fabienne Theijs heeft een fantastische reis gehad met Masterskip. Ze is in 6 weken van Tenerife naar Sint Maarten gevaren op tallship De Wylde Swan. Naast het gewone schoolwerk heeft ze er ook veel geleerd over zeilen. Daarin zijn verantwoordelijkheid nemen, samenwerken en leidinggeven heel belangrijk. Ook gezamenlijk opruimen en schoonmaken kwamen dagelijks aan bod. Ze kregen ook veel les in B-vakken als biologie, scheikunde en natuurkunde. Zo gingen ze bijvoorbeeld vliegende vissen ontleden, de sterrenhemel bestuderen en leren navigeren. Op de eilanden die ze bezochten hebben ze ook veel excursies gedaan, en veel geleerd over lokale gemeenschappen en natuurbescherming. Elke jongere zou genieten van deze ervaring. Je maakt vrienden voor het leven!
Onze zoon is met Masterskip De Wylde Swan vanaf Cuba de Atlantische Oceaan overgestoken. Vanaf de eerste voorlichtingsbijeenkomst was het voor hem duidelijk dat hij mee wilde met De Wylde Swan. Hij heeft er hard voor gewerkt en deze ervaring, ook voor ons als ouders is elke minuut en elke cent waard geweest. Een uitstekende organisatie waaraan wij geen enkel moment hebben getwijfeld. De kennismakingsdag en de ontmoeting met de crew bevestigde dat. Voor ouders een mooie oefening in loslaten. Heerlijk om via Facebook, Instagram, de blogs en sailmails dit avontuur van de zijlijn mee te maken. Het meest bijzondere was het verschil te zien tussen de kinderen die vanaf Schiphol naar Cuba vertrokken en de jong volwassenen die de bus uitstapten in Ede. Masterskip is een ervaring voor het leven!
Mijn dochter is mee geweest met reis 4, de Cubareis. Ze heeft van begin tot eind een fantastische ervaring gehad, die ze haar leven lang niet meer zal vergeten. Ik ben trots op haar dat ze wat ze vanaf de brugklas in dr hoofd had mee met Masterskip, ook daadwerkelijk voor elkaar gekregen heeft en dat ze werkelijk van elk moment 100% heeft genoten! Ze heeft enorm veel geleerd, met name over zichzelf; ze is door het hele traject een stuk zelfbewuster geworden. Dat begon al met de voorbereiding zoals een doel hebben en daar lange tijd dingen voor doen en laten, het zelfstandig voorbereiden van haar schoolplanning, de organisatie van dr schoolwerk en wat er allemaal gedaan en aangeleverd moest worden. Maar ook het 24/7 in een groep zijn en met z'n allen en een gemeenschappelijke taak hebben: namelijk dat dat schip vaart. Dat geeft verantwoordelijkheid en vraagt discipline en doorzettingsvermogen. Ze heeft genoten van het zeilen, en is op heel veel vlakken gegroeid, doordat ze in zoveel nieuwe situaties terecht kwam alleen al door in dr eentje 6 weken van huis te zijn en het met zichzelf gewoon heel goed redde. Dat is een lekker gevoel, daar kan je mee door! Na afloop was ze bij met haar schoolwerk, dat was ook fijn. Naast al dat leren zeilen, school, excursies, persoonlijke groei heeft ze prachtige dingen gezien en het heerlijk gehad met de andere trainees. Ze heeft veel nieuwe vrienden gemaakt. Ik kan Masterskip aan iedereen aan raden. Natuurlijk, voor jezelf als ouder is het een oefening in loslaten, maar als je kijkt hoe waardevol deze ervaring is voor tieners, dat gun je iedereen! Tenslotte nog een groot compliment voor de bevlogen, enthousiaste crew en de zorgvuldige begeleiding in alles van het begin tot het eind. Zowel naar de trainees als wel naar de ouders.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid