facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Masters of Growth

Adres: van Speijkstraat 174, 2042LT Zandvoort
Telefoonnummer: 010-2600034
Stad: Zandvoort
Route: van Speijkstraat 174
Postcode: 2042LT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beach Promotion Beach Promotion 1 km Wilt u promotie maken voor uw bedrijf of evenement? Wij kunnen u helpen met een prom...
DF Media Services BV DF Media Services BV 1 km DF Media Services BV is a full service production company. DF Audio Services BV is a ...
Formule 1 Zandvoort Formule 1 Zandvoort 1 km om de formule 1, in Nederland weer terug te halen zijn we jullie steun, keihard nodig...
LocalChef LocalChef 1 km Een kijkje in de keuken bij Chef's uit de eigen regio...
Recensies
Maurice heeft mijn website precies gemaakt zoals ik voor ogen had en eigenlijk nog veel mooier dan dat. Hij is altijd bereikbaar, maakt altijd goede video's met uitleg als je iets zelf graag wilt leren om aan te passen, kortom FANTASTISCH.
Weer geweldig geholpen door Maurice, om 21:30 was opeens mijn hele portfolio verschoven en toen verwijderde ik die vanaf mijn pagina. Toen was alles opeens blanco en ik wist even niet hoe ik dit weer terugkreeg. Ik stuurde Maurice een whatsapp en kreeg binnen 2 minuten een reactie. Binnen vijf minuten was het probleem al verholpen. Iedere keer weer een top service. Mijn website heeft verder nooit problemen en alles is gemakkelijk zelf aan te passen.
Masters of Growth heeft geholpen met mijn nieuwe website. Ze steken veel energie in de bouw van de site en leren je ook hoe deze goed is te onderhouden. En dat voor een mooie prijs. Je kunt altijd bij ze terecht voor ondersteuning. En snelle reacties op vragen die je heb. Eigenlijk helemaal top. 5 sterren. Geen twijfel mogelijk.
Al bijna een jaar mijn mooie nieuwe site bij masters of growth! En wat ben ik er blij mee! Het “bouw” proces ging heel soepel en al mijn wensen werden gerealiseerd. Ook vanaf moment dat de site live staat, wordt iedere wens tot aanpassing direct geregeld ! Oftewel… absolute aanrader!
Masters of Growth is een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik heb hier twee websites ondergebracht. Maurice heeft echt met me meegedacht wat het beste was om zichtbaar te worden. Superservice!
Kijk, dit is nu een Websitebouwer die het snapt, zowel commercieel als technisch. Ik heb erg prettige ervaringen met Maurice, korte lijnen, snel antwoord en hij denkt tof mee! als de oplossing er niet zomaar is, zorgt hij wel dat 'ie er komt! kortom, erg prettig om met Maurice samen te werken!
Onze website hebben we laten maken bij Masters of Growth. Alles werkt snel en optimaal. Mocht er toch iets zijn dan reageren en handelen ze snel! Hier een zeer tevreden klant!
Masters of Growth, Heeft een mooie website voor me gemaak! Maurice heeft veel verstand van het geen wat hij doet en is prettig om mee samen te werken. Ik kan masters of growth zeer aanbevelen en ben zeer blij met de samenwerking.
Wat een geweldig bedrijf! Doet precies wat het beloofd! Wij zouden Masters of growth aan iedereen aanraden. Masters of growth is een zeer betrouwbare, professionele partij! Wij gaan voor een jarenlange samenwerking! Met alle dank aan Maurice.
Ben zeer tevreden over Masters of Growth. Maurice reageert heel snel op een update.Echt een dikke 5 sterren waard !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid