facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Masterhekwerk

Masterhekwerk
"Masterhekwerk is leverancier van diverse soorten hekwerken voor de tuin, metalen hekken voor de industrie, hekwerk onderdelen en fietsbeugels. We leveren o.a. aan bedrijven, gemeenten, particulieren, scholen, hoveniers etc.Op onze website vindt u meer informatie over de diverse producten en kunt een vrijblijvende offerte aanvragen! Wij hebben geen showroom."
Adres: Postbus 3 , Rheden 6990 AA, NL
Telefoonnummer: 026 840 7555
Stad: Rheden
Route: Postbus 3
Postcode: 6990 AA



op zoek naar gerelateerd: Hekwerk Outlet, Design hekwerk tuin
Recensies
We hebben sinds kort bij dit bedrijf een hekwerk laten plaatsen van dubbelstaafmatten rondom onze nieuwbouw woning. Een gedeelte in de voortuin met een tuinhekje en een tussenzijde samen met onze buren. Dat liep verder allemaal vlekkeloos. We hebben voor hun gekozen omdat we snel werden geholpen en gelijk een scherpe aanbieding kregen. Zeker aan te bevelen!
Super tevreden! Onlangs heb ik Masterhekwerk gevraagd om langs te komen voor een sierhekwerk wat mooi past bij mijn woning. Ik kreeg goed advies en werd netjes geholpen. Ik ben echt super tevreden over het gemonteerde hekwerk! Het is een echte verfraaiing geworden van onze voortuin.
Ben zeer tevreden met het nette eindresultaat, een prachtig hekwerk! Geleverd op de afgesproken tijd, netjes geplaatst en goed advies. Een bedrijf dat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staat.
geweldige service en de schutting en poorten netjes geplaatst helemaal super
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid