facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mastergrass

Mastergrass

Info

Mastergrass is de nummer 1 specialist in natuurlijk kunstgras voor de particuliere markt.



"Aanleg van kunstgras tuinen voor de particuliere en zakelijke markt"
Adres: 5341 DJ, 5341 DJ Oss
Telefoonnummer: 0642682097
Stad: Oss
Route: 5341 DJ
Postcode: 5341 DJ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arigato  Bonsai Arigato Bonsai 1 km bonsai
Tuin en Kunstgras V.O.F Tuin en Kunstgras V.O.F 2 km Na 4 jaar zwoegen op de oude grasmat zonder het gewenste eindresultaat, besloten om o...
Recensies
Prettig contact gehad nadat we een proefbox hadden opgevraagd. Nadat de contactpersoon is langsgekomen om alles in te meten snel de prijs gekregen. De dag van oplevering: Drie erg nette jongens die met het warme weer hard hebben gewerkt zonder te zeuren. Dit hebben ze ook nog eens gedaan met precisie. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze de zaken goed op orde hebben.
Na lang twijfelen toch voor kunstgras gegaan. Een heel vlotte service en topkwaliteit afgeleverd. Deze firma is een echte aanrader!
Vandaag is Mastergrass bij ons geweest om bijna 100m2 kunstgras te leggen, met een team van 4 personen is het oude grasveld verwijderd en omgetoverd tot een zeer mooi en strak kunstgrasveld. Nadat ze klaar waren hebben ze alles super netjes opgeruimd en achtergelaten. Wij zijn zeer tevreden met het geweldige eindresultaat!!
Snelle levering en keurig aangelegd. Wij zijn heel tevreden over het resultaat
Prachtig werk van het team van mastergrass. Communicatie en uitvoering toppie. Wij zijn super blij met ons kunstgras Dubai xl. Ik kan iedereen aanbevelen om met deze firma kunstgras te laten leggen. Super vriendelijk en ze doen wat ze beloven. grtj Roger en Debby Romijnders
Na aanvragen van offerte is binnen 2 weken alles gerealiseerd door U. Het gras is prima aangelegd door vakkundig personeel. Wij zijn dan ook helemaal blij met ons nieuwe gras. Zelfs ons logeerhondje was er heel blij mee. Kijk ze eens genieten!
Afgelopen week door fa. Mastergrass het oude kunstgras laten vervangen door een nieuw gazon type Amsterdam. Erg tevreden over het geleverde werk en het vriendelijke personeel.
Vandaag heeft het team van Mastergrass ons blij gemaakt met een metamorfose van onze tuin. Binnen 12 dagen na het eerste contact stonden 4 professionele mannen klaar om onze oude mat en betonbandjes te verwijderen en te vervangen voor nieuwe bandjes en kunstgras Bali. Echt een team professionals, flexibel, accuraat, beleefd en netjes. Ze hebben 9 uur keihard gewerkt. Alles is schoon opgeleverd zodat we meteen met een wijntje konden genieten van onze frisse strakke tuin. Het advies van Daan en de duidelijke offerte hielpen ons te besluiten. Daan hield contact met ons zowel voor als na het leggen. Het team van Mastergrass mag trots zijn op hun prachtige bedrijf. Bedankt!
Vandaag kunstgras gelegd door de vakmensen van Mastergrass. Geweldig mooi geworden. Dankjewel Julian
Fijn bedrijf om zaken mee te doen, snelle communicatie, duidelijk en met goed advies. Ze zijn snel, vriendelijk en komen alle afspraken na. Het team heeft fantastisch werk gedaan, het gras verwijderd, de grond weer mooi geëgaliseerd, bestaande betonranden recht gezet en extra betonranden aangelegd. Er wordt keurig gewerkt, leuk team en direct overleg om puntjes op de i te zetten. Hier kunnen een hoop bedrijven van leren, Top klant service en kwaliteit !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid