facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MASTER GRILLS

MASTER GRILLS

Info

Outdoor cooking with style

Adres: Groenstraat 20, 5258TH Berlicum
Telefoonnummer: 073 203 2548
ln.sllirgretsam@ofni
Stad: Berlicum
Route: Groenstraat 20
Postcode: 5258TH



op zoek naar gerelateerd: grillmasters recepten, grillmasters belgie, grillmasters kandidaten, grill master vier, grill masters finale, grillmasters vier, grillmaster vier, grillmasters 2018
Recensies
De OFYR Classic storage black staat heerlijk te werken in onze tuin. Door een attente reactie en uitstekend advies van Tim van MasterGrills de juiste OFYR aangeschaft. Snel geleverd conform afspraak. Een website die zijn afspraken nakomt, zelfs in coronatijd!
Wij hebben hier onze Ofyr gekocht. Erg vriendelijk contact gehad, goede service en levering was perfect. After service was ook prima geregeld, even een appje sturen of een mailtje en alles wordt geregeld. Bedankt voor de goede service, ons zie je binnenkort weer terug, want er zijn nog veel leuke accessoires voor de Ofyr te koop.
Ik kook met grote regelmaat op de Ofyr; voor advies qua uitrusting, gebruik en tips voor de Ofyr wordt je hier fantastisch geholpen. Tevens is het service niveau hoog. Zelf buitenkoken en Master Grills is een perfecte combinatie!
Uistekende service. Een Ofyr besteld om 16u30 de volgende dag geleverd in België. Een spatel ontbreekte en ze hebben direct één opgestuurd.
Fantastische service, kundig advies, komen hun afspraken na en doen wat extra's. Zeldzaam in deze tijd.
Uitstekende service! Zeer flexibel en vriendelijk. Een aanrader!!!
Goede ervaring!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid