facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Masta Aanhangwagens

Info

Al ruim 30 jaar aanhangwagen specialist met verstand van zaken.

Geschiedenis

Masta Aanhangwagens is reeds sinds 1983 aanhangwagen specialist, in zowel onderhoud, verkoop, reparatie en onderdelen. Sinds 2009 heeft Masta ook een eigen webshop voor alle soorten aanhangwagen onderdelen. https://masta.nl



"Masta Aanhangwagens is een specialist in alles wat met aanhangers te maken heeft. Als reeds sinds 1983 verkopen, onderhoud en verhuren wij aanhangwagens.Daarnaast hebben wij een grotere voorraad onderdelen standaard in voorraad. Als een van de eerste in Nederland zijn wij deze onderdelen ook via internet gaan verkopen. Onze webshop is daar door een van de meest complete van Nederland.Wij hebben een ruime kennis om u goed te kunnen helpen bij alle vragen omtrent uw aanhangwagens.Wij heten u van harte welkom in onze digitale winkel, of in onze fysieke winkel in Sint-Oedenrode. U kunt bij ons langs komen om nieuwe aanhangwagens of losse onderdelen te bekijken of te bestellen."
Adres: Marie Curiestraat 8, 5491DD Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0413-472893
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Marie Curiestraat 8
Postcode: 5491DD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Aanhanger huren Eindhoven hastelweg, Aanhanger huren Son, Aanhanger huren Best, Bak aanhangwagen kopen, Marktplaats aanhangers, Aanhangwagendirect, Bevestigingsmateriaal aanhangwagen, Aanhangwagens onderdelen
Recensies
Inmiddels al 5 of 6 keer een motortrailer gehuurd en elke keer met volle tevredenheid. Soms voor langere tijd om met de motoren op vakantie te gaan, soms last-minute als snel een motor vervoerd moest worden. Telkens goed onderhouden aanhangwagens met vriendelijke service. Mooi dat ze ook 's avonds weer ingeleverd kunnen worden met het automatische systeem. En natuurlijk een goede prijs waardoor het niet eens een vraag is of ik ergens anders heen zou gaan.
Goede service, ik heb er een auto ambulance gehuurd tegen een extreem gunstig tarief. Gewoon geweldig én een aanrader.
ik begrijp ergens uw berichten van levering niet! Enerzijds bericht u dat het pakket geleved zal orden door DHL...dan weer bericht u dat er geleverd zal worden door B-post!
Er ging iets fout met de verzending. Ik had even gebeld, ik werd vriendelijk geholpen en werd weer snel terug gestuurd!
Ik had een nieuwe stofhoes nodig voor de oplooprem van een oude Kip caravan. Online kwam ik er niet uit dus contact gehad met Masta en de juiste stofhoes snel toegezonden gekregen. Top!
Pakje keurig door brievenbus gedaan. Dikke pluim voor leveren op de beloofde dag.
Prima materiaal als aanhanger wat je meekrijgt! Vlotte service en met een code kun je ook na openingstijden de aanhanger op het terrein veilig retourneren! Uitstekend en betrouwbaar bedrijf!
Het geheel is keurig verpakt en netjes afgeleverd. De service was ook super goed en snel met antwoorden op mijn vragen.
Onderdelen besteld via de webshop. Uitstekend advies. Toen adviseur het even niet wist ging hij het navragen in de werkplaats bij de monteurs in plaats van een kletsverhaal ophangen. Vervolgens snel en keurig verzonden. Zeer tevreden.
Een setje slagletters besteld, snelle levering maar wat bleek....er ontbrak een letter in het setje. Contact opgenomen via mail en meteen werd er gezegd dat ik een nieuwe set kon verwachten. Een paar dagen zoals beloofd werd er een nieuwe set geleverd! Topbedrijf met vriendelijke medewerkers en mensen van hun woord! Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid