facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massop Coaching

Massop Coaching

Info

Hallo, ik ben Simone Massop. Ik coach hoogopgeleiden met hun carriere en loopbaanvraagstukken, persoonlijke ontwikkelingswensen en burn-out problematiek.

Geschiedenis

Hallo, ik ben Simone Massop. Ik coach hoogopgeleiden met hun carriere en loopbaanvraagstukken, persoonlijke ontwikkelingswensen en burn-out problematiek. Mijn passie is de mens en mijn kracht zit in mijn unieke coaching methode, waarbij ik het zakelijk resultaatgerichte en het persoonlijke menselijke combineer, waardoor je snel het door jou gewenste resultaat bereikt.

Je leert jezelf beter kennen, krijgt meer inzicht en bewustwording, ruimt obstakels en belemmeringen op en komt in je kracht te staan. Ik geloof niet in het aanleren van kunstjes maar verandering van binnenuit. Je krijgt daarnaast pragmatische tools aangereikt en gaat met nieuwe vaardigheden aan de slag. Jij bent immers de regisseur van jouw leven!

Mijn belofte aan jou is dat jou help om vanuit jouw eigen kern, jouw authenticieit, in je kracht te komen waardoor je gezonder, gelukkiger en succesvoller wordt. Het resultaat is een daadwerkelijke en blijvende verandering. Is dit iets wat jij jezelf ook gunt? Neem dan contact met mij op voor een gratis strategiesessie waarin we jouw behoeften bespreken en ik je een voorstel op maat doe!

Adres: Industrieweg 3E, 3628 EZ Kockengen
Telefoonnummer: 0651836954
Stad: Kockengen
Route: Industrieweg 3E
Postcode: 3628 EZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marc 'De Creatieve Chauffeur' Marc 'De Creatieve Chauffeur' 1 km Voor creatieve transportoplossingen, bel: 06-53878385 of kijk op www.decreatievechauf...
Recensies
IK heb geen seconde spijt gehad om met Massop Coaching een traject in te gaan. Super fijne coaches. Zij hebben mijn geholpen om mijn droom waar te maken en dat is mijn eigen onderneming starten! In coronatijd ben ik begonnen als freelancer bij een hele mooie opdrachtgever. Het is succesvol. Maar het allerbelangrijkste is, het was heel goed voor Jaap als mens!! Dank je wel Simone!
Massop coaching heeft mij veel gegeven, ben sociaal vaardiger en een bewuster persoon geworden en tevens in contact gekomen met mijn lichaam en ken inmiddels mijn grenzen. Eindelijk had ik iemand gevonden die écht verstand heeft van de materie burn-out, geen seconden spijt van gehad. Ik ben Simone en haar team dankbaar voor de balans die weer terug is in mijn leven. Mocht je denken deze toppers nodig te hebben, aarzel niet en mail/bel net als mij op voor een vrijblijvend gesprek. Het is makkelijk aan te rijden en vrij parkeren in eigen garage.. helemaal top! Bedankt Simone en Arna! Positieve groet, Marko
Als ervaringsdeskundige kan ik niet anders zeggen dan dat Massop Coaching alle verwachtingen heeft overtroffen. Met de toegepaste methodes wordt razendsnel tot de kern doorgedrongen en worden problemen echt opgelost door de oorzaak aan te pakken.
De aanpak van Massop Coaching is grondig. Simone is oprecht geïnteresseerd. Ik heb ontzettend veel van haar geleerd.
Mede dankzij Simone en haar team ben ik een ander mens, of nee, ik ben eindelijk meer mezelf!
Binnen een zeer korte tijd onwijs veel resultaten geboekt! Dikke vette aanrader
Effectieve coaching waar je zowel zakelijk als privé de vruchten van kunt plukken.
Zeer kundig en professioneel in een ongedwongen sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid