facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massi-design

Massi-design

Info

Mineralen -sieraden -edelstenen
Inkoop oud goud

Repareren u sieraden en horloges

Adres: Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0031685267453
Stad: Valkenburg


Recensies
Fijne winkel Mooie sieraden Eigenaar heeft duidelijk verstand van stenen. Schoon en netjes. Wij komen er elk jaar om iets te kopen.
Prachtige stenen zitten ertussen...en ook mooie fossielen. Tussen de kleinere edelstenen zitten echter zóveel namaak stenen. Van fossielen heb ik geen verstand dus dat kon ik niet beoordelen of daar ook nepperds tussen zitten. Nep edelstenen worden helaas steeds vaker verkocht, je ziet het vaak bijna niet, maar het voelt minder koud aan, is lichter qua gewicht en klinkt anders wanneer je ermee ergens tegenaan tikt. De leukste test is om er een aansteker bij te houden om te zien wat er gebeurt, maar dat zal de eigenaar vast niet waarderen haha. Simpelweg oplichting, en vooral een teleurstelling om dat te zien.
Had hier een horloge gekocht. Ik kwam er een paar uur later achter dat er een paar krasjes op de band zaten en er was een pin gesneuveld. Had hem terug gebracht, werd gratis gerepareerd en kon hem op dezelfde dag al ophalen.
Super mooie ringen, edelstenen en andere sieraden. Ik word altijd heel goed en vriendelijk geholpen. Echt een aanrader deze winkel!
Erg veel namaak mineralen en fossielen.
Guy beweerde dat de ketting van zilver was. Zei dat de stenen en mineralen echt waren. In feite is het gemaakt van plastic en goedkoop blik. Gewoon weer een zwendel met toeristenval.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid