facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Masset Solutions

Masset Solutions

Info

Masset Solutions B.V. is leverancier op het gebied van diverse beveiligingsdisciplines in het breedste zin van het woord.

Geschiedenis

Wie is Masset Fire & Security Solutions?

Masset Fire & Security Solutions is gevestigd in Moordrecht. Sinds 1987 hebben wij een reputatie opgebouwd die garant staat voor kwaliteit, service en vakmanschap. De kwalitatieve dienstverlening vindt u terug in onze oplossingen: adviseren, ontwerpen, leveren, installeren, certificeren en onderhouden van beveiligingsinstallaties.

De drijvende krachten achter het bedrijf zijn Johan Masset, Richard Masset en Teunis Romijn. Samen met een team van deskundigen en monteurs werken zij samen aan 100% veiligheid voor alle klanten. Masset Fire & Security Solutions vindt een duurzame relatie heel belangrijk en doet er alles aan om haar klanten tevreden te maken en te houden! Persoonlijk contact is een van de punten die Masset Fire & Security Solutions altijd nastreeft.


Vakkundig & gecertificeerd

Masset Fire & Security Solutions heeft alleen gecertificeerd personeel in dienst, waardoor ze alle producten met een hoogwaardig niveau weet af te ronden. Onze vakkundigheid blijkt uit de verschillende certificaten die we in de loop van de tijd behaald hebben voor de verschillende diensten die we leveren.



"Brandbeveiliging: wij ontzorgen u voor 100%Wilt u de brandveiligheid van uw pand graag door een professional laten regelen? Dan bent u bij Masset Solutions aan het perfecte adres. Wij zijn kenners op het gebied van veiligheid en hebben ruime ervaring met brandveiligheid in uiteenlopende sectoren. Dankzij onze werkwijze kunt u de brandveiligheid van uw pand voor 100% aan ons uitbesteden. Van concept tot realisatie en ook het onderhoud daarna.We hebben een team van specialisten in dienst en verzorgen de brandveiligheid onder andere voor horeca, hotels, kinderdagverblijven, scholen, zorginstellingen, parkeergarages, gezondheidsinstellingen en detailhandel."
Adres: Zuidbaan 546, 2841 MD Moordrecht
Telefoonnummer: 088 77 88 300
Stad: Moordrecht
Route: Zuidbaan 546
Postcode: 2841 MD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Accountmanager Brandbeveiliging, Productcertificaat brandmeldinstallatie, Brandveiligheid horeca checklist
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ABC Hekwerk Westland/Rijnmond ABC Hekwerk Westland/Rijnmond 465 meter Reageren niet op mail.
Recensies
op moment dat je bij Masset kritische vragen gaat stellen, ben je niet belangrijk meer. Bewezen tekortkomingen leiden niet tot excuses maar tot eenzijdig opzeggen kontrakten. Kunnen groei blijkbaar niet aan.
Heel vervelend bedrijf dat je na afronding van de werkzaamheden meerdere keren blijft lastig vallen. Heeft administratie blijlbaar niet op orde en geeft bewoners de schuld.
Fijne account manager over de vloer gehad, verstand van zaken, eerlijke offerte wat dan ook uiteindelijk heeft geleid tot een mooie samenwerking! De installatie is inmiddels geplaatst naar tevredenheid. Goed bedrijf wat ik zeker aanraad!
Klant staat op 1, no nonsense en Service Plus dienstverlening! Contact is zeer prettig, je merkt dat je met een familiebedrijf te doen hebt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid