facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massagestudio Your Moment

Massagestudio Your Moment

Info

Heb je behoefte aan een momentje voor jezelf? Maak dan een afspraak voor een hotstone of gewone massagebehandeling. For women only.

Producten

U kunt een afspraak maken voor een massage in de volgende drie categorieën:
- 30 minuten 25,- (30,- incl Hotstone)

- 45 minuten 37,50(45,- incl Hotstone)

- 60 minuten 45,- (50,- incl Hotstone)



"Ontsnap aan alle drukte en geniet van jouw moment. Hoe je dat moment graag invult, dat bepaal jij helemaal zelf. Kan je écht genieten van een heerlijke voetverzorging, ben je fan van een ontspannende massageenkel vrouwen of leer je graag bij tijdens een boeiende workshop?Jij kiest. En ik leg je met veel plezier in de watten.Welkom bij Your Moment!Els Haest"
Adres: Sleeuwijksedijk 3, 4251 Werkendam (gemeente)
Telefoonnummer: 0636187815
Stad: Werkendam
Route: Sleeuwijksedijk 3
Postcode: 4251


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Els is een super hartelijke en warme vrouw die écht alle tijd neemt voor jou. Ik heb intens genoten van haar massage, die duidelijk vanuit het hart en kundig gegeven werd. Toen mijn dochter ingegroeide nagels had, maakte Els ook meteen tijd voor haar. Een vrouw met het hart op de juiste plaats. Bij Your Moment, is het echt genieten van jouw moment.
Een zalige massage gehad, volledig ontspannen thuis gekomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid