facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massagestudio Puur & Intens

Massagestudio Puur & Intens

Info

Door alle hectiek vandaag de dag, nemen we nauwelijks tijd voor onszelf maar ... Wie lekker in z'n vel zit, zal meer van het leven genieten!

Geschiedenis

Wij hebben een voorliefde voor massages en hebben al vele massages ondergaan, waarbij we na een massage de ene keer verkwikt en de andere keer teleurgesteld zijn vertrokken. Hierdoor zijn wij gaan nadenken en .... inmiddels hebben we een kleinschalige, sfeervolle massagestudio geopend waarbij een persoonlijke benadering zeer belangrijk is.

Wij masseren vanuit ons hart, met respect en genegenheid... met als doel: u te laten ontspannen!

Bij Puur & Intens geven wij een verscheidenheid aan massages, variërend van heerlijk zacht en ontspannend tot lekker stevig om vastzittende spieren los te maken.

Omdat wij het belangrijk vinden u op een verantwoorde manier te laten kennis maken met de 'schoonheid van ontspannen', hebben we de opleiding tot wellness-/sportmasseur gevolgd en met goed gevolg afgesloten. Een zeer intensieve opleiding waarbij naast de praktijk ook de theorie van de innerlijke mens, de anatomie, myologie en fysiologie, behandeld worden.

Met andere woorden: we willen u op een verantwoorde manier en gedegen kunnen masseren met als resultaat dat u verkwikt, ontstresst en vitaal bij ons vertrekt en graag voor een herhaling bij ons terugkomt.

Adres: Klarinetweg 16h, 4337 RA Middelburg
Telefoonnummer: 0118-463968
Stad: Middelburg
Route: Klarinetweg 16h
Postcode: 4337 RA


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:30 - 16:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
UniQue UniQue 2 km UniQue Face Lifting Serum - Binnen 5 minuten ook uw huid tien jaar jonger. Rimpels, ...
Salon Beautylife Salon Beautylife 2 km Goede en fijne behandeling gehad. Zeer aardige dame die je ook goed advies geeft.
Eva van Hoek sportmassage Eva van Hoek sportmassage 2 km Eva heeft mij super goed geholpen na een hardloop blessure. Mooie locatie en heeft ve...
Verzachting,  massagepraktijk Verzachting, massagepraktijk 2 km Ik kijk er elke keer naar uit om een heerlijke ontspannende massage te krijgen. Echt ...
Recensies
Top massages. Nette, schone zaak, fijne mensen.
Ben er geweest voor sportmassage. Nemen de tijd voor je. Mooie inrichting wat donkere massage ruimtes. Massage was prima.
Een hele ervaring rijker na een ontspannen voet massage...wist niet dat het zo fijn kan zijn!
Heerlijk netjes zeer rust gevend zeer de moeite waard
Prachtige salon, zeer professionele masseuses en altijd gericht op het welzijn van hun gasten. Top zaak!
Goede massages. Vakkundige mensen. Luisteren goed naar je wensen, maar vooral jij staat op nr1. Heerlijk genoten, bedankt Tjierka. Tot de volgende keer.
Aardig personeel, massagetafels liggen heeeeeerlijk! Masseur luistert goed naar mijn wensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid