facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massagesalon De Haarse Eik

Massagesalon De Haarse Eik

Info

Salon voor diverse heerlijke ontspanningsmassages,Voetreflextherapie, Klankschaalmassage, Cosmetische voetverzorging en Klankschaalsessies.

Geschiedenis

Massage en Wellnessalon in Vleuten voor ladies only.

Keuze uit diverse massages, Cosmetisch voetbehandelingen, Gellak, Waxen en Voetreflextherapie Ook voor Massagebonnen, Voetverzorgings produkten, Unkers salve en Pittenzakken kunt u bij mij terecht.



"Diverse ontspanningsmassages, klankschaalsessies, Cursus Ontspannende voetmassage en verkoop van Unker's therapeutische producten www.unkers.nlLadies only."
Adres: Rijksstraatweg 88, 3454JG De Meern
Telefoonnummer: 0653617454
Stad: De Meern
Route: Rijksstraatweg 88
Postcode: 3454JG


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 21:00
Dinsdag: 09:30 - 21:00
Woensdag: 09:30 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mobet Massage Mobet Massage 636 meter Geweldig na een paar behandelingen is alles weer los!
Vitality2improve Vitality2improve 1 km Zeer tevreden met deze fijne vent. Zeer knap hoe hij binnen een korte tijd je gedrag ...
Vitality2improve massage & wellness Vitality2improve massage & wellness 1 km Zeer tevreden met deze fijne vent. Zeer knap hoe hij binnen een korte tijd je gedrag ...
Massage KaraLou Massage KaraLou 2 km Klassieke massage Hotstone massage Dynamische massage Cuppingsmassage Een combinat...
Melati Melati 2 km Bij Melati kunt u terecht voor een massage of een pedicure behandeling. Bent u toe aa...
Recensies
Zodra ik binnen kom voel ik me meteen zenn. Ontzettend lieve vrouw die heerlijk kan masseren, als ik wat meer last heb van mijn schouders dan masseert ze daar wat extra of gebruikt cups. En dan in combinatie met de Unker spray/zalf... heerlijk!! Twijfel je nog? Boek nu!! Je krijgt geen spijt.
Onlangs een leuke en leerzame cursus ontspannende voetmasage gevolg die ik nu perfect kan toepassen in mijn pedicurepraktijk. Daarbij is het ook nog een super gezellige dag met een heerlijke lunch erbij! Kortom TOP!!
Fijne en mooie massagesalon. Ik kom hier graag! Ik denk dat ik alle massages wel geprobeerd heb : Mijn favoriet is de rug-nek-schouder massage gecombineerd met de voetreflex. Ayurvedische massage is ook heerlijk! De klankschaal massage is een ervaring apart! Super ontspannend allemaal.
Enorm genoten van een ontspannende massage! Ik heb de afgelopen jaren best wat massages gehad met als doel om te ontspannen, maar deze massage was absoluut de beste ervaring tot nu toe. Ze kijkt naar welke behoefte ik op dat moment heb en daar past ze haar massage op aan. Eindelijk kon ik even écht ontspannen: rustige muziek, het is lekker warm en er wordt niet gepraat. Birgitte zorgt er voor dat je echt tot rust komt. Van je kruin tot je tenen: alles wordt op een heerlijke manier gemasseerd. Zelfs na de behandeling is er nog tijd voor je. Absolute aanrader!
De Ayurvedische massage en klankschaalsessie gedaan. Dat was echt ontspannend, voor lichaam en geest. Mooie en verzorgde salon, alles is tip-top in orde!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid