facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massagepraktijk ROKS

Massagepraktijk ROKS

Info

Massagepraktijk ROKS is een professionele praktijk voor het verhelpen van klachten. Ook zorgt deze praktijk voor de ontspanning die men vaak nodig heeft.

Onze taak

De missie van Massagepraktijk Roks is om iedereen gezond oud te laten worden. Dit wordt bereikt met een structurele massage van het lichaam. Een massage geeft een betere doorbloeding en dus een snellere afvoer van de afvalstoffen.

Producten

Massages / behandelingen



"Massagepraktijk ROKS staat garant voor het soepel houden van spieren en gewrichten. We kennen het allemaal, spieren die gespannen zijn en gewrichten die niet soepel genoeg bewegen. Een structurele periodieke massage helpt om deze spieren te ontspannen en de gewrichten weer soepel te maken."

"Massagepraktijk ROKS staat garant voor het soepel houden van spieren en gewrichten. We kennen het allemaal, spieren die gespannen zijn en gewrichten die niet soepel genoeg bewegen. Een structurele periodieke massage helpt om deze spieren te ontspannen en de gewrichten weer soepel te maken."
Adres: Meirstraat 3, 4751AB Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 06 21633054
ln.skorkjitkarpegassam@ofni
Stad: Oud-Gastel
Route: Meirstraat 3
Postcode: 4751AB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:30
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 20:30
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 20:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RAW Bootcamp RAW Bootcamp 773 meter Echt een geweldige sportschool! Je sport met iedereen samen, dus je blijft gemotiveer...
Equi-ran Equi-ran 962 meter Equi-ran staat voor het welzijn en gezondheid van paarden. Als verdeelpunt van hoogwa...
Bootcamp By Jelle Bootcamp By Jelle 1 km Wil jij op een leuke manier fit worden in de buitenlucht? Dan is Bootcamp iets voor j...
Recensies
Nee ik raad Massagepraktijk Roks NIET aan. Bas is heel onvriendelijk en heel onprofessioneel, hij laat je betalen voor een behandeling als je hem ruim van te voren annuleert terwijl de afspraak gewoon voorzien is door iemand anders. Ik vind hem heel onkundig en vind dat hij heel slecht zijn werk doet. Heb een paar behandelingen gehad, maar ben echt heel ontevreden. Ik zou een andere Massagepraktijk kiezen en niet hem. Denk alsjeblieft na voordat je een afspraak maakt, het is één grote vergissing.
Hele goede masseur. Heeft verstand van zaken. En weet voor alle klachten wel een behandeling. Kijk er altijd naar uit om weer een uurtje tot rust te komen. Zeker een aanrader
Afspraak gemaakt na 3 dagen fietsen in de Alpen. Prima massagebehandeling gekregen en spierpijn direct verlicht. Aanrader!
Ik heb een massage gewonnen! Super leuke actie! Ik had nog nooit eerder een massage gehad. Wist dus ook niet wat ik moest verwachten. Na de massage was ik heerlijk ontspannen en heb gelijk de volgende afspraak gemaakt. Top! Bedankt Bas!
Ter voorbereiding van mijn eerste halve Ironman geweest voor een sportmassage. Top gemasseerd. Lichaam voelt gelijk weer een stuk beter. Klaar voor de wedstrijd!
Vakmanschap, persoonlijk en vertrouwen zijn drie woorden die passen bij massagepraktijk Roks. Een altijd luisterend oor zorgt ervoor dat de massage op mijn wensen en/of klachten zijn afgestemd. En meld ik na een volle kantoorweek een knoop in mijn schouder niet, dan wordt deze toch wel gevonden en deskundig behandeld. De kwaliteit van de massage in de sfeervolle ruimte maakt dat zelfs ik de rust vind. Tel daar de positieve effecten op spieren, gewrichten en hoofd bij op en je hebt meer dan waar voor je geld. Kortom, gewoon top!
Top masseur, heel vriendelijk.. Neemt tijd voor je en is heerlijk ontspannend. Zeker een aanrader!
Heerlijke ontspannende massage van rug en benen Het is een echte aanrader
Altijd een super fijne massage! Ben er al meerdere keren geweest en raad het aan.
Bas is een heel fijne masseur. Ik kwam een kwartier te laat, doordat er ergens iets onduidelijk was op de route. Geen probleem voor Bas. Eenmaal uitgeput aangekomen van het om fietsen, kreeg ik een heerlijk ontspannende massage. Van tevoren aangegeven dat ik was knopen had zitten bij mijn schouderbladen, die werden fijn meegenomen in de massage. Ik kom zeker terug. Een aanrader voor iedereen die in Oud-Gastel en omgeving woont.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid