facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massagepraktijk ReZet

Massagepraktijk ReZet

Geschiedenis

Bel gerust voor een afsraak



"Triquetra Massage & Hypno Coaching is gevestigd in Julianadorp. Praktijk aan huisCore business van Triquetra-Massage is coaching/ondersteuning bieden bij angsten, burnout, vermoeidheid, afvallen lifestyle aanpassing stoppen met roken, faalangst etc.Tevens kunt u heerlijk ontspannen middels body, mind & soulmassage. Eveneens triggerpointmassage voor de zere rug/nek en/of schouders."
Adres: Van Foreestweg, Julianadorp
Telefoonnummer: 06 37656630
Stad: Julianadorp
Route: Van Foreestweg


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Geluk22 Geluk22 512 meter Graag voor vragen over artikelen of wil je een bestelling plaatsen dit via een privé ...
Golfbaan Ooghduyne Golfbaan Ooghduyne 661 meter Leuke familie baan met variërende holes. Niet duur en een paar uur pret.
Myhealthymeal.nl Myhealthymeal.nl 851 meter wij zijn @Myhealthymeal.nl, wij staan voor lekkere, betaalbare en natuurlijk gezonden...
Noor, Floor & Noa Noor, Floor & Noa 954 meter Wij delen hier al onze coole avonturen! Ook alle informatie van de animatie komt hier...
Hoveniersbedrijf Van Galen Hoveniersbedrijf Van Galen 1 km Wij regelen alles in en om uw tuin, van een kapot stuk riool tot het heerlijke verwar...
Culturele Julianadorp Culturele Julianadorp 1 km Kun je gratis boeken lenen minibieb.
body&Mind Den Helder body&Mind Den Helder 1 km Vroeger was dit een bedrijf. Nu niet meer. Het is nu meer een vlag waaronder ik cursu...
Tisdetijd Tisdetijd 1 km De leukste Home- Accessoires van lampen tot kussentjes van klokken tot stoelen en kru...
Worldhood flowers Worldhood flowers 2 km Rondleiding was helder en duidelijk.
Recensies
Eerste ervaring met reiki heb ik bij Peter als zeer positief ervaren. Merkte de dag erop gelijk resultaat, ik kom zeker weer terug.
Relaxte sfeer, luistert goed naar je, behandeling was aangenaam en ontspannend, voor herhaling vatbaar. Bedankt Peter!
Heel prettig en ontspannen. Niet het gevoel dat je daar op de tijd zit. Voelde me daarna energieker! Voetreflex was nieuw voor mij, maar had wel degelijk zijn werking gedaan dezelfde dag nog zelfs. Aanrader dus!
Peter heeft mij een erg goede en professionele triggerpoint massage gegeven. Heel fijne sfeer. Een vakman! Hygiëne ook top in orde. Ik kan het iedereen aanbevelen Een van de behandelingen bij Peter te boeken.
Via een zoekopdracht op internet bij Peter terecht gekomen. Maar dat moest zo zijn. Ik moet dringend tot rust komen en de eerste goede stap is gezet. Fijne massage, prettige gesprekken.
Voor het eerst bij Peter kennis gemaakt met hypnotherapie. Een aantal maanden daarvoor een oriënterend gesprek gehad of hypnotherapie wel bij mij past. Door de COVID kon de sessie pas doorgaan. Na 1x merkte ik niet zo zeer dat er wat ' gaande" was. Maar de omgeving zeker wel. We gaan het merken verder de komende periode en anders wederom een sessie. Peter is eerlijk over de sessie en serieus op dit vak gebied.
Jaren geleden altijd al bij Peter op de tafel gelegen. Inmiddels al enige jaren verhuist naar Friesland Leeuwarden vorige week dacht ik wil toch wel weer eens een massage.. ach ik ga naar Peter. En wederom na al die jaren voelde ik me binnen 5 min thuis. En helemaal de moeite van het rijden waard!! Dik de moeite waard zelfs!! Peter je bent een topper!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid