facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massagepraktijk Quies

Massagepraktijk Quies

Info

www.MassagepraktijkQuies.nl
Olst - LH Pottstraat 1
06 - 24 76 72 72

Geschiedenis

Aandacht
Quies staat voor rust en ontspanning. De sfeer in mijn praktijk vind ik belangrijk. Mijn luisterend oor, een rustige plek waar u kunt ontspannen door gebruik van natuurlijke essentiële oliën, zachte kleuren, sfeervolle verlichting en muziek.

Masseren met gevoel
Massage betekent voor mij werken op gevoel. Mijn handen laten gaan naar de plek waar het op dat moment nodig is. Of het nu komt door mijn visuele beperking weet ik niet, maar mijn gevoel is sterk ontwikkeld. Ik kan bijvoorbeeld stijve spieren of triggerpoints in spieren op de tast vinden en behandelen.

Waarom massage?
Door massage wordt de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd, waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt bevorderd en het lichaam sneller hersteld. Massage kan pijn verlichten, bloeddruk verminderen, verzacht spanningen en verminderd slapeloosheid. Massage brengt rust, ontspanning, concentratie, reflexie, lichaamsbewustwording en nieuwe energie.

Klachten
Massage kan gebruikt worden bij tal van klachten, denk aan stress, pijnlijke- en stijve spieren, RSI en reuma.

Vergoeding zorgverzekering
Als Natuurgeneeskundig Therapeut ben ik aangesloten bij de BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument), hiermee worden mijn behandelingen vergoed in de aanvullende zorgverzekering.

Ineke



"Beste bezoeker van Massagepraktijk Quies, omdat ik werk als Medische Tastonderzoekster is mijn praktijk helaas gesloten. Hartelijke groet, Ineke"
Adres: LH Pottstraat 1, 8121 BN Olst
Telefoonnummer: 06 - 24 76 72 72
Stad: Olst
Route: LH Pottstraat 1
Postcode: 8121 BN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Joy's Wellness Studio Joy's Wellness Studio 823 meter Massagepraktijk Olst en wellness op locatie. Kijk voor meer informatie op www.joyswel...
Recensies
Ineke bezit uitstekende massagekwaliteiten. Ze is een rustige persoonlijkheid met oprechte aandacht voor de klant en weet hierdoor een plezierige en vertrouwde sfeer te creëren. De massageruimte is professioneel ingericht en geeft een geborgen gevoel. Na een massage voel ik me totaal ontspannen en tegelijkertijd weer helemaal opgeladen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid