facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massagepraktijk Mooi Meer Mens

Massagepraktijk Mooi Meer Mens

Info

Ontspanningsmassage - Massagetherapie - Triggerpoint massage & therapie - Stoelmassage - Magneetmassage - Access Bars © behandeling

Geschiedenis

Heb je (vage) klachten, behoefte aan rust, ontspanning en aandacht en ruimte voor jezelf?

Gun jezelf een massage, je voelt je mooi meer mens.

Massage activeert de doorstroming van bloed, lymfe en energie in je lichaam, waardoor meer zuurstof in de weefsels komt, afvalstoffen sneller worden afgevoerd en het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd. Je weerstand neemt toe, je zit beter in je vel en dat straal je uit!

LICHAAMSMASSAGE
Deze behandeling is gebaseerd op de klassieke massage, gecombineerd met verschillende Oosterse en Westerse massagetechnieken. Afhankelijk van jouw behoeften en/of klachten richt ik me op een ontspannende, helende of vitaliserende werking. De keuze van de huidverzorgende warme etherische olie stemmen we hierop af.

MASSAGE THERAPIE
Door massage wordt je je bewuster van je lichaam en kom je dichter bij je gevoel. Hierdoor kunnen emoties en inzichten naar boven komen, die kunnen leiden naar de werkelijke oorzaak van (soms vage) klachten. Dit kan een (onbewuste) psychische blokkade zijn, ontstaan door opeenstapeling van bijvoorbeeld stress, frustratie, verdriet, onverwerkte ervaringen of negatieve gedachten. Je kunt de spanning pas loslaten als je beseft waar deze vandaan komt. Dit is een proces waarin ik je therapeutisch kan begeleiden en ondersteunen om weer in balans te komen.

TRIGGERPOINT THERAPIE
De oorzaak van heel veel klachten ligt bij triggerpoints, dit zijn een soort "spierknoopjes" die afgeleide pijn veroorzaken. Bijvoorbeeld triggerpoints in de nek kunnen voor hoofdpijn zorgen, triggerpoints in de kuitspier kunnen symptomen van hielspoor geven. De behandeling is vaak heel effectief doordat bekend is welke triggerpoints verantwoordelijk kunnen zijn voor bepaalde klachten, en ook omdat je zelf deze punten kan behandelen (een paar keer per dag, een paar minuten). Hiervoor krijg je instructie en een massagebal mee. Je klachten zullen snel verminderen.

STOELMASSAGE
Een behandeling over de kleding heen, van rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen, op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. De massage is vooral gebaseerd op de Japanse drukpuntmassage, maar bevat ook diverse andere Oosterse en Westerse technieken, waardoor een comfortabele, ontspannende en activerende massage is ontstaan. Deze is zeer geschikt om stress-gerelateerde klachten zoals hoofdpijn, concentratieverlies, vastzittende nek en schouders, RSI, CANS te verminderen en zelfs te voorkomen.
Een aanrader na een drukke dag of een verfrissende opkikker tussendoor.

MAGNEETMASSAGE & THERAPIE
Massage met magneten geeft een diepe ontspannende werking en werkt stimulerend op het zelfhelend vermogen. Ons bloed kan meer zuurstof vervoeren waardoor we vitaler worden. Door de magnetische kracht wordt de negatieve invloed van electrosmog (o.a. straling van mobiele telefoons) op ons lichaam opgeheven. Daarom is het aan te bevelen een magneetsieraad of powerarmband te dragen. Ook een magneethart of clip (extra sterk)is een aanrader: te gebruiken op de plek waar het nodig is. Voor meer info kijk op www.massagepraktijkmooimeermens.nl

ACCESS BARS© behandeling
Bij een Access Bars© behandeling worden 32 punten op je hoofd in verschillende combinaties zachtjes aangeraakt. Het is een effectief body healing proces dat helpt bij het opheffen van blokkades en het loslaten van vastzittende emoties en overtuigingen die jou beperken, in heel jouw lichamelijke, geestelijke en emotionele systeem én in het hele leven!
De behandeling geeft een diepe ontspanning en het zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd. Er wordt ruimte gemaakt voor nieuwe mogelijkheden waardoor je op allerlei gebieden in je leven alles met meer gemak, plezier en vreugde kan ervaren.
Een sessie kan nog enkele weken doorwerken.

Of je nu komt voor een ontspannende massage, pijnverlichting, meer balans in je leven of een snelle opkikker op de massagestoel, bij mij ben je in goede handen.

Bel of mail voor meer informatie of een afspraak.

Van harte welkom in mijn praktijk,
Marjolein van Bergen en Henegouwen



"SPANNING, PIJN, VERMOEIDHEID, STIJVE SPIEREN, ONRUST.... Ben jij er ook klaar mee?Naast diverse vormen van MASSAGE en Access Bars® ben je ook voor HYPNOTHERAPIE bij mij aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar lichamelijke ontspanning, rust in je hoofd, verlichting van pijn, vermindering van stijfheid of andere klachten, een inzicht of oplossing voor jouw probleem of een verandering van een gewoonte of bepaald gedrag waar je vanaf wilt, ik begeleid je graag op jouw weg, zodat je snel beter in je vel zit. De praktijknaam zegt het al, je voelt je MOOI MEER MENS wanneer je jezelf deze gezonde ervaring gunt. Maak die afspraak!"
Adres: Assumburg 16, 3334 EA Zwijndrecht (Nederland)
Telefoonnummer: 06 4835 0224
Stad: Zwijndrecht
Route: Assumburg 16
Postcode: 3334 EA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:30
Dinsdag: 09:00 - 22:30
Woensdag: 09:00 - 22:30
Donderdag: 09:00 - 22:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Backat Backat 717 meter Trainingen op haptonomische basis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid