facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massagepraktijk Moment van rust

Massagepraktijk Moment van rust

Info

Praktijk voor massage, lymfe drainage en Dorn-therapie

Geschiedenis

In 2011 heb ik mijn diploma wellness massage behaald en sinds juni van dat jaar ben ik mijn massagepraktijk gestart. Sinds dat moment ben ik niet meer gestopt met leren. Inmiddels heb ik het diploma lymfe therapie behaald en geef ik dus ook manuele lymfe drainage naast de reguliere massages. In september ga ik beginnen met de 2-jarige opleiding massagetherapie.
Ben je toe een aan moment voor jezelf of heb je last van vastzittende spieren?
Kijk dan op mijn officiële website welke massages ik geef en voor de bijbehorende tarieven.
Hopelijk tot ziens in mijn praktijk!
(Alleen op afspraak)



"Moment van rust is een massagepraktijk voor manuele lymfedrainage, voetreflex en massage, kijk voor mijn info op mijn website."
Adres: Kempenlandstraat 9m, 5262 GK Vught
Telefoonnummer: +31634552582
Stad: Vught
Route: Kempenlandstraat 9m
Postcode: 5262 GK


Recensies
Ik ken Ria al jaren, en pas geleden vertelde ik haar dat ik de laatste tijd zo'n last had van mijn nek/schouders en had ook rugklachten gekregen wat uitstraalde naar mijn rechterbeen. Al maanden liep ik bij de fysio, maar zonder het gewenste resultaat. Ik voelde dat er iets niet goed zat en overwoog om naar de chiropractor te gaan ook al ben ik daar niet zo'n voorstander van. Ria attendeerde mij toen op de Dorn-therapie en Breuss-massage die zij geeft. Meteen heb ik met haar een afspraak gemaakt en een paar weken geleden was het zover. Het zijn zachte behandelingen, die geen pijn doen. Maar wel effectief! De eerste dagen had ik last van een beurs gevoel. Inmiddels is dat over en heb ik geen pijnklachten en bewegingsbeperkingen meer van nel/schouders/rug. Ook ga ik niet meer naar de fysio voor dry needling of een massage, het is niet meer nodig! Ria, ontzettend bedankt!
Fisiofit wel leuk maar vermoeiend
Heel prettig en professioneel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid