facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massagepraktijk Manon

Massagepraktijk Manon

Info

Een momentje voor jezelf nodig? Wil je even lekker ontspannen?
Gun het jezelf!
Bel, app of mail vandaag nog voor een afspraak.

Geschiedenis

Even voorstellen, ik ben Manon Nammensma woonachtig in Lemmer.
Sinds 2016 ben ik eigenaar van massagepraktijk Manon gericht op ontspanning.

In het dagelijks leven hebben veel mensen last van stress en spanning. Dit kan fysiek van aard zijn, bijvoorbeeld als gevolg van zware arbeid of sport. Het kan echter ook gaan om psychische spanning of stress. Denk hierbij aan een verantwoordelijke baan, een druk gezin of problemen in werk/ thuissituatie. In beide gevallen kan het lichaam deze stress en spanning vast gaan zetten in het lijf. Het gevolg is; rugpijn, nek en schouderklachten, hoofdpijn, pijnlijke ledematen etc.
Ontspanningsmassage is een therapeutische massage om spieren en spiergroepen te activeren, de doorbloeding te stimuleren, de afvoer van afvalstoffen te bevorderen en hierdoor de spieren te laten ontspannen. U voelt zich prettiger en herstelt sneller van vermoeidheid of spierpijn. De massage werkt kalmerend, rustgevend en draagt bij aan uw totale welzijn.
Ontspanningsmassage is een onderhoud voor het lichaam, waar we dagelijks zoveel van vragen. Het helpt ons de balans terug te vinden die we zo hard nodig hebben om goed te kunnen blijven functioneren.
Je hoeft niets te mankeren om een massage te ondergaan, aandacht voor jezelf is ook een hele goede reden!

Adres: Kleine Beer 28, 8531MR Lemmer
Telefoonnummer: +31650422324
Stad: Lemmer
Route: Kleine Beer 28
Postcode: 8531MR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonheidssalon Vitale Schoonheidssalon Vitale 229 meter Schoonheidssalon Vitale
Recensies
Heerlijke massage. Heel ontspannend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid