facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massagepraktijk Los

Massagepraktijk Los

Info

Massagepraktijk LOS is een praktijk voor integrale-, holistische- en ontspanningsmassage.

Geschiedenis

Wil je even los van de dagelijkse sleur?
Zijn er spanningen die je los wil laten?
Zijn jouw spieren al los?

Kom los bij LOS!

Massagepraktijk LOS is een praktijk voor integrale- en ontspanningsmassage.

Integrale massage

Voor mensen die last hebben van spanning,stijfheid, nekklachten, rugklachten, fysieke of mentale overbelasting, stress, hoofdpijn of emotioneel uit balans zijn.

Ontspanningsmassage

Als je last hebt van stress, veel 'in het hoofd zitten', hoofdpijn, slaapproblemen, vermoeidheid en ademhalingsproblemen.

De duur van een massage ligt tussen de 60 en 90 minuten.
Behandelingen op afspraak.

Vragen of een afspraak maken?
Neem gerust contact op!



"Sportmassage, ontspanningsmassage, Indiase hoofdmassage.Ik ben Nienke en in 2017 heb ik de opleiding Sportmassage succesvol afgerond. Na afloop van deze opleiding was ik zo enthousiast dat ik graag mijn eigen praktijk wilde opzetten. Zo ontstond LOS. Ik ben geïnteresseerd in mensen, creatief en enthousiast om mijn ideeën over massage in de praktijk te brengen. Een ontspanningsmassage is in de eerste plaats genieten. Even een momentje voor jezelf waarin het lichaam volledig tot rust komt. Even niet geven, alleen maar ontvangen. Ik vind het belangrijk dat mensen zich vertrouwd voelen en zich durven over te geven.Just relax, I got your back "
Adres: Kulsdom 10, 7274 EG Geesteren, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0651260337
Stad: Geesteren
Route: Kulsdom 10
Postcode: 7274 EG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Puur genieten! Cindy is een hele lieve vrouw die weet waar ze mee bezig is en vooral zalige massages geeft!! Ze brengt me elke keer helemaal tot rust. En voelt aan waar mijn probleem zones zijn in men nek en schouders! Puur genieten! Helemaal los!
‘Mijn naam is Hans en ik ben al dan niet toevallig de vader van Nienke. Ik begin nu aan de 2e week na een open hartoperatie. Nienke is bij mij gestart met massage therapie, daar dit een wetenschappelijk bewezen zinvolle behandelmethode is na een open hartoperatie. Tijdens de massage ervoer ik pas echt wat voor een opdonder alle romp/rugspieren hebben gehad door het openen van de borstkas . Ik had er niet bij stilgestaan dat dit een onmisbaar onderdeel is van zowel de psychische als lichamelijke revalidatie. Door de kwaliteit van de massage van Nienke besef ik nu dat dit zeker in de eerste weken van de revalidatie als je nog niet veel mag qua kracht zetten op de romp een grote bijdrage levert aan het herstel. Ik kan daarom iedereen die ook met dit bijltje moet hakken ten volste adviseren om deze massagetherapie van Nienke in je revalidatieproces op te nemen.’
Nienke heeft me 4 x gemasseerd en ze doet haar praktijk naam eer aan, alles lekker los, ik ben gipsmeester en rij motor, waardoor mijn schouders wel eens vast zitten en dan is het fijn dat Nienke alles los masseert, ik kan haar van harte aanbevelen!
Ik ben een triatleet. Train vaak. Door ongeval last van mijn schouder. Nienke weet hem altijd soepel te krijgen en te houden. Bevlogen aardige vrouw. Zal er zeker blijven komen, en bij iedereen aanraden..
Overheerlijke massage gegeven door een deskundige sportmasseuse. Echt een aanrader wanneer je last hebt van stijve, stramme spieren.
‘Een met aandacht gegeven heerlijk ontspannende massage. Geen poespas, gewoon heerlijk’.
Heerlijke massage bij lage rugklachten. Ik voel me weer veel soepeler.
Ik kom hier altijd heerlijk relaxed en soepeler vandaan.... LOS is een absolute aanrader
Nienke is geweldig!
echt professioneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid