facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massagepraktijk Leisure

Massagepraktijk Leisure

Info

Massagepraktijk, gespecialiseerd in diverse ontspanningsmassages waaronder zwangerschapsmassage.

Geschiedenis

Massagepraktijk Leisure is gespecialiseerd in diverse ontspanningsmassages en staat bekend om haar unieke zwangerschapsmassages.
Voor deze massage wordt er gebruik gemaakt van een bijzondere & professionele massagetafel speciaal ontwikkeld voor de zwangere vrouw, zodat zij veilig en comfortabel op haar buik kan liggen.

Lees meer over deze unieke massagetafel via www.massagepraktijkleisure.nl/massagetafel



"Massagepraktijk Leisure is gespecialiseerd in diverse ontspanningsmassages en staat bekend om haar unieke zwangerschapsmassages.Voor deze massage wordt er gebruik gemaakt van een bijzondere & professionele massagetafel speciaal ontwikkeld voor de zwangere vrouw, zodat zij veilig en comfortabel op haar buik kan liggen.Lees meer over deze unieke massagetafel;Custom Craftworks Athena Prenatal.Massagepraktijk Leisure is gevestigd in sportcentrum Active Leisure te Nieuw Amsterdam / Veenoord.De massages worden gegeven door een vrouwelijke masseur in een sfeervol ingerichte ruimte.Er wordt gewerkt met kwalitatieve en warme massage-oliën.Tijdens de massage wordt er rustgevende muziek afgespeeld."
Adres:
Telefoonnummer: 0634400450
Stad: Veenoord


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:30
Dinsdag: 09:00 - 21:30
Woensdag: 09:00 - 21:30
Donderdag: 09:00 - 21:30
Vrijdag: 09:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Massagepraktijk Emmen, Huisregels Massagepraktijk, Zwangerschapsmassage
Recensies
Is een geweldige Massagepraktijk, en een zeer vriendelijke masseuse. Sharon weet goed haar vak,en heeft kennis van zaken waar ze mee bezig is. Echt een aanrader om even heerlijk tot rust te komen
Hier werkt een hele lieve masseuse die haar werk verstaat. Ze geeft lekkere ontspannen massages in een prettige ruimte. Ik kom er regelmatig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid