facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massagepraktijk Het Hogeland

Massagepraktijk Het Hogeland

Info

Het adres voor heerlijke ontspannings-, hot stone -, zwangerschaps-, Rebozo en Tuina massage.
Baby- en Kindermassage, baby-, peuter en kleutergym.



"Ontspanningsmassage, Hotstonemassage, Zwangerschapsmassage, Lomi Lomi masage, Dorn therapie, Breuss massage, Bindweefselmassage, Cupping, Hoofdpijnmassage, Fibromyalgiemassage, Pijnzonemassage, Combinatiemassage & Orthomoleculair LeefstijladviseurBusiness partner van Eqology, Vitakruid en Zechsal"
Adres: Oude Dijk, 4, 9988TB Usquert
Telefoonnummer: 0626891807
Stad: Usquert
Route: Oude Dijk, 4
Postcode: 9988TB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Massage Groningen, Massage Uithuizen, Lomi Lomi massage, Floating Winsum, Floating Groningen
Recensies
Marian is een fantastische masseuse. Ik heb nu een aantal massages bij haar gehad: hotstone-, ontspanning-, cupping- en combinatiemassage. Alle massages zijn me goed bevallen. Ze weet zo goed wat ze doet. Vandaag ben ik voor mijn rugpijn geweest, zo’n oplichting! Martin, je bent een topper!
Ik was voor het eerst bij deze massagepraktijk, voor een ontspanningsmassage. Dat is goed bevallen. Marian is vriendelijk en deskundig. Ze vroeg me eerst naar mijn gezondheid en eventuele allergieën en gaf me vervolgens met veel aandacht een uitgebreide en fijne massage. Voor herhaling vatbaar.
Heerlijke zwangerschapsmassage gehad. Marian haar tafel met speciale uitsparing voor je buik en borsten zorgt ervoor dat je echt lekker op je buik kunt liggen. Daarnaast een fijn en interessant gesprek over voedingssupplementen gehad. Marian komt erg kundig over voor zowel de massage als advies voor supplementen.
Ik heb weer een heerlijke massage gehad. Zo rustgevend zelfs dat ik in slaap was gevallen. Marian doet het heel goed dus.
Altijd vriendelijk Vraagt altijd hoe het met je gaat. Je wordt met goeie resultaat geholpen. Veel kennis en denkt in oplossingen. Je wordt serieus genomen. Ik kom daarom iedere maand met plezier terug.
Vanavond weer een heerlijke massage gekregen! Altijd even overleggen wat je graag wilt, zodat je behandeling daarop afgestemd kan worden. Iedere keer pakt het anders uit en voelt het weer anders, omdat je lichaam nooit hetzelfde is, maar het is altijd verrassend goed en fijn
Ontspannen ontvangst door Marian. Even een gesprekje gehad en toen een heerlijke ontspannen massage gehad. Ik kom er vast nog een keer weer.
Ik heb genoten van een zeer professionele massage in een fijne ontspannen sfeer. Je voelt je direct thuis bij Marian op de bank. Echt een aanrader!
In verband met schouder en rug klachten een pijnzone massage geboekt. Hartelijk ontvangst en goede uitleg gehad. Goede massage en bij thuiskomst gelijk weer geboekt.
Was weer een fijne massage, er weer ontspannen weg gekomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid