facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massagepraktijk Cura

Massagepraktijk Cura

Info

Bij massagetherapie onderzoek je de samenhang tussen fysieke en mentale klachten. Aandacht voor je lijf, en een luisterend oor. Zoeken naar jouw afdruk

Geschiedenis

Bij massagepraktijk Cura kunt u terecht voor massagetherapie. U wordt behandelt door Annelies Foolen Holl, zij heeft een HBO opleiding gevolgd tot massagetherapeut aan de HOLOS Academie voor Massagetherapie.
Ze is aangesloten bij beroepsvereniging VNT, waardoor haar consulten geheel of gedeeltelijk vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Indien u aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijze.
Massagetherapie is meer dan massage alleen. Er is aandacht voor fysieke klachten, maar ook ruimte voor gedachten gevoelens, emoties en de ervaring over hoe het nu is. U word begeleid in uw proces van fysieke, en mentale klachten, en de samenhang die hier mee verbonden is.
Aanraking vanuit contact, aandacht, kan dat in beweging brengen wat zich heeft vastgezet in het lichaam. Massage bevordert de bloedcirculatie , de lymfestroom , de afvoer van afvalstoffen, en aanvoer van voedingstoffen waardoor het herstel sneller verloopt.
Met haar bijzonder warme handen gebruikt zij verschillende massagetechnieken die vakkundig, langzaam en vanuit contact uitgevoerd worden, oa; klassieke massage, energetische massage, bindweefselmassage, voetreflexzonemassage, chakramassage, holistic pulsing, zwangerschapsmassage, stoelmassage.
Stoelmassage is ook mogelijk op locatie voor bijvoorbeeld bedrijven, gezondheidsinstellingen, mensen die moeilijk ter been zijn.

Adres: Paulinastraat 12, 5491 JG Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0613683181
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Paulinastraat 12
Postcode: 5491 JG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:30
Dinsdag: 08:30 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 16:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heppie massage voor bijzondere kinderen. Heppie massage voor bijzondere kinderen. 858 meter De Heppie massage is geschikt voor kinderen zonder en met diagnose o.a.. autisme, ADH...
STUDIO HUID STUDIO HUID 1 km Ik ben zeer tevreden over de behandelingen bij Studio Huid. Heidi is een warme, vrien...
Marga 4 you Marga 4 you 6 km Altijd top advies en behandelingen gehad bij Marga. Kom er nu al een paar jaar voor m...
Massagepraktijk-wild Massagepraktijk-wild 10 km Deze man is geweldig. Verhelpt jou probleem met zijn handen.
Recensies
Fijne massagepraktijk, waar je zowel terecht kunt voor een heerlijke ontspanningsmassage als een goed & ondersteunend gesprek!!!
Een mooie ontspannende omgeving met een heerlijke massage. Annelies bedankt hiervoor.
Weer een super fijne massage gehad bij Annelies
Deskundige massage. Leuk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid