facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massagepraktijk BoekiVedi

Massagepraktijk BoekiVedi

Info

Massagepraktijk

Geschiedenis

Massagepraktijk



"Massagepraktijk Geeske is een fijne locatie voor een ontspannende of therapeutische massage bij klachten.Als massatherapeut masseer ik voor, tijdens en na zwangerschap, geef ik massage bij coronaherstel en integrale holistische massagetherapie, een bewustwordingsmassage waarbij in het lichaam wordt onderzocht waar klachten vandaan komen. Deze klachten uiten zich vaak lichamelijk, maar de oorzaak ligt vaak dieper gelegen..Nieuwsgierig geworden? kijk op mijn website voor meer informatie.Wees welkom bij Geeske!"
Adres: St Hubertusholt 12, 9781KB Bedum (gemeente)
Telefoonnummer: 0636179664
Stad: Bedum
Route: St Hubertusholt 12
Postcode: 9781KB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Massagepraktijk Sarayu Massagepraktijk Sarayu 1 km Altijd een heerlijke, ontspannende massage. Mijn hele lijf voelt weer lekker nadertij...
Recensies
Als ik naar Geeske ga voelt dat als me-time, momentje voor mezelf. Het is een èn, èn. Het masseren voelt fijn, professioneel en ontspannen. Het holistische helpt om dingen te doorvoelen en weer eens trapje verder te komen op een dieper niveau. Mooie vragen, zonder oordeel, ruimte voor alles wat voorbij komt.
Geeske is ervaren masseur die weet wat ze doet. Ze neemt van tevoren ruim de tijd om te luisteren naar je klachten. Ze heeft een fijne behandelruimte met genoeg privacy. Een ontspannen sfeer en aandacht voor de klachten staan, daarvoor kun je terecht bij Geeske. Een aanrader!
Tijdens m’n zwangerschap heb ik regelmatig een massage bij Geeske genomen. Een moment van volledige ontspanning. Geeske heeft aandacht voor jou en je lichaam en zorgt er voor dat je je helemaal op je gemak voelt. Een hele fijne massage die ik iedere zwangere vrouw kan aanraden.
Fijne salon, heerlijk ontspannen. Iedereen aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid