facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massagepraktijk Agisa

Massagepraktijk Agisa

Info

Ontspanningsmassage, Rug/Nek/Schouder massages, Magneetmassage. Webshop van Aloe Vera, Wellness en Bijenproducten:




"Massage Zeist bij Massagepraktijk Agisa: Deep Tissue massage, Ontspanningsmassage, Zwangerschapsmassage, Rug/Nek/Schoudermassage, Hoofdpijnmassage,Voettherapeutische massage, Bedrijfsstoelmassage,Stoelmassage, Magneetmassage, Massagecadeaubonnen, Natuurproducten, Fit massagebalsem. Nieuw: Access Bars Zeist"
Adres: Johan van Oldenbarneveltlaan 62, 3705HJ Zeist
Telefoonnummer: 0648203338
Stad: Zeist
Route: Johan van Oldenbarneveltlaan 62
Postcode: 3705HJ



op zoek naar gerelateerd: Lichaamsmassage Zeist, Massage Sanne, Gellak Zeist, Zwangerschapsmassage, Nagelstudio Giap, Nicky's Massage Zeist, Massagepraktijk Zenday, Massage en pedicure
Recensies
Afegelopen vrijdag mijn gewonnen massage gekregen bij Massagepraktijk Agisa Wat was dat onwijs lekker. Werd vriendelijk ontvangen. Daarna heb ik een heerlijke massage gekregen met warme stevige handen en een ontspannend muziekje op de achtergrond. Eigenlijk was een half uur veel te kort . Astrid nogmaals onwijs bedankt. Het was heerlijk. En ik kom zeker nog een keer.
Ik ben heel fijn door Astrid ontvangen. De deep-tissue massage was helemaal top. Wat ook erg fijn was, was de communicatie. Ze gaf aan wat ik kon verwachten en hoe/wanneer ik haar kon laten weten of het goed ging. Ook heeft ze tips gegeven waar ik rekening mee moest houden na de massage en wat ik van het effect kon verwachten. Klopte allemaal. Dus een fijne massagepraktijk, zeer competente masseuze en goede communicator. Ik heb meteen mijn vrouw een massage kado gedaan en hoop dat zij er net zo van geniet. Dit ga ik mijzelf in 2022 vaker gunnen. Van harte aanbevolen!
Eind oktober een hele fijne ontspanningsmassage gehad. De praktijkruimte is heel schoon en netjes. Er hangt een prettige, veilige sfeer. Tijdens de massage was Astrid heel rustig en wist precies genoeg druk te geven. Hierdoor kon ik echt even ontspannen. Zo fijn om als moeder van 3 kinderen even een ontspannen moment voor mezelf te hebben.
Voor de 3e keer geweest. Heerlijk, vakkundig, en doeltreffend. Echte aanrader voor totale ontspanning en een soepel voelend lijf
Heerlijke massage gehad. Ik voelde me er echt op mijn gemak. Zeker in deze tijd van het jaar moet je soms even extra voor jezelf laten zorgen. Ik ga snel weer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid