facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massagepraktijk 4-D Snoek

Info

Massagepraktijk 4-D Snoek

Voor een evenwichtige en bewuste levensstijl
Ook voor Stoelmassage Bedrijf & Partikulier

Geschiedenis

In deze tijd hebben we te maken met toenemende druk en hoge eisen die worden gesteld aan de mens in werk, relatie, maatschappij enz. Verdringing en onderdrukking van negatieve emoties verstoren de natuurlijke balans en vraagt onbewust veel energie. Dit wordt echter pas bewust voelbaar als er fysieke, emotionele, mentale en/of spirituele klachten/pijnen ontstaan. In mijn praktijk nodig ik u uit om te luisteren naar wat het lichaam te zeggen heeft over de situatie op dit moment in uw leven.
Doordat ik bepaalde dingen mag 'zien en/of voelen' kan ik ondersteuning en begeleiding bieden bij wat u zelf aangeeft en zo lichaam en geest weer in harmonie te brengen en daardoor meer levensgeluk te ervaren.
Ik probeer vast te stellen waar de blokkade van levenstroom zich voordoet en d.m.v. massage, shiatsu, Reiki of andere vormen van energie-en lichaamswerk is het mogelijk om geheel volgens mijn eigen gevoel te werk te gaan en de volle aandacht te geven daar waar nodig is. De universele levenskracht zal verder de rest doen.
Liefde is de beste genezer!

Als je behoefte hebt aan verdieping, bewustwording en persoonlijke groei is het mogelijk een afspraak te maken voor een privé-consult. Ook sta ik je graag te woord bij al je vragen en/of als je informatie wilt.

Massagepraktijk 4-D. Snoek

o.a.: 4-dimensioneel bodywork, Shiatsu, Reiki, Qi-Gong, Onsite stoelmassage, Life coaching Alchemie, Angel-Energy

Adres: Kerkstraat, 4751 HM Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Stad: Oud-Gastel
Route: Kerkstraat
Postcode: 4751 HM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk Helena Praktijk Helena 2 km Praktijk Helena Lenie de Veth Medium & Teacher Coach & Trainer Energetisch Therap...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid