facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massage Zuid-Limburg

Geschiedenis

Voor jezelf durven kiezen, je lichaam helemaal tot rust laten komen tijdens een ontspannende massage of juist een stevige sportmassage om je lichaam op te peppen. Dit moet voor iedereen toegankelijk zijn, die luxe moet iedereen zich kunnen permitteren. Ik vind dat je hier recht op hebt en dit wil ik met mijn praktijk bereiken.

Onder begeleiding van een gediplomeerde fysiotherapeut volledig tot rust komen en je lichaam en geest ontspannen.



"Welkom bij onze prachtige Thaise massage salon! Onze salon biedt de meest ontspannende en verkwikkende massages in de regio, gegeven door onze getalenteerde en ervaren Thaise masseuses.Onze massages zijn gebaseerd op de eeuwenoude Thaise massagetechnieken die zijn ontworpen om uw lichaam en geest volledig te ontspannen. Of u nu last heeft van stijve spieren, spanning of gewoon wat ontspanning nodig heeft na een drukke dag, onze massages zullen u zeker helpen om te ontspannen en tot rust te komen.Onze salon heeft een rustgevende en serene sfeer, perfect voor het bereiken van een diepe staat van ontspanning.Wij bieden een breed scala aan massages, zodat je altijd iets vind dat bij je past.Alleen op afspraak!NO EROTIC SERVIC"
Adres: Kerkstraat 19, 6351GG Bocholtz
Telefoonnummer: 0612213453
Stad: Bocholtz
Route: Kerkstraat 19
Postcode: 6351GG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Ont-Moeting / Praktijk voor Yoga en Massage De Ont-Moeting / Praktijk voor Yoga en Massa... 622 meter Yoga-lessen en Massages à la Brigitte.
Recensies
Gisteren voor het eerst bij Nuna geweest voor een Thaise Tok sen massage. Een echte aanrader. Heb heel wat massages in verschillende Aziatische landen gehad en het was alsof ik weer daar terug was. Bij Nuna kom je terecht in een serene omgeving, waardoor er al rust over je heen komt. De behandeling zelf was een weldaad voor lichaam en geest. Het doet soms pijn, maar dat is alleen maar goed. Het laat zien waar je blokkades zitten. Deze worden eruit gemasseerd, of met houten hamer en beitel er uit gehouwen. Ook geeft Nuna advies wanneer zij merkt dat er een blokkade is over wat te doen om deze op te heffen. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en het vrijmaken van je energiebanen, zodat je energie weer vrij kan stromen. Ga volgende week terug.
Een traditionele massage,alles wordt gerekt,gestrekt,los gemaakt en gekraakt,het beste gevoel is 10 minuten na de massage,wel een aanrader,maar niet voor mensen die niet tegen pijn kunnen tijdens de Massage.
Wow wow wow! Kap kun kaa vredige omgeving met een warm ontvangst van de 2 dames. Na de massage was ik relaxed ‍ Ik had de traditionele Thaise massage en ik ben benieuwd naar de andere massages. Ik kom zeker terug! Met een stuk taart
Superfijne massage gehad. Thaise massage gecombineerd met voet reflex en kruiden stempel. Ik heb reuma en astma. De massage heeft mij heel goed gedaan. Nuna is heel vakkundig en een aardig open persoon. De locatie is mooi en schoon. Ik heb het als zeer ontspannend ervaren en meteen een nieuwe afspraak gepland. Een absolute aanrader
Hemelse massage gehad die precies was wat mijn lijf nodig had. Nuna heeft een prachtige praktijk, is heel vriendelijk en professioneel en weet precies waar ze mee bezig is. Dit is absoluut een maandelijks terugkerende cadeautje dat ik aan mezelf geef.
Gister een heerlijke massage mogen ontvangen van Nuna. Nuna is een lieve , vakkundige vrouw. De praktijk is gezellig en netjes. Ik ga zeker weer terug!
Nuna is een super lief en open mens. Ze geeft heerlijke professionele massages . Echt een aanrader ter ontspanning maar ook bij klachten.
Nuna is een super vriendelijke, lieve en professionele vakvrouw. Haar massages zijn werkelijk top! Hotstone of kruiden, allemaal stuk voor stuk heerlijk! Je voelt je als herboren.
Mijn ervaring was top zeer vriendelijk was meteen op me gemak zeer professioneel een kruiden massage gehad voel me top heb de nieuwe afspraak weer op staan zeer tevreden een echte aanrader ze weet wat ze doet puur ontspannen love it
Fijne en goeie massage gehad, ze verteld waar de spanning zit en wat ze eraan gaat doen. Verstand van wat ze doet, en ze geeft advies wat je het beste kunt doen! Zeer zeker een aanrader. Fijne ruimte sfeervol met achtergrond muziek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid