facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massage-timeforyou

Info

massage- time for you is een massagesalon waar je heerlijk op een ontspannen manier wordt gemasseerd.

Adres:
Telefoonnummer: 0646341160
Stad: Boskoop


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Wellness Boskoop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Massage time for you Massage time for you 0 meter Als je een goede masseur zoekt die weet en voelt hoe je lichaam in elkaar zit moet je...
SensaNora  wellness-massage & essentiële oliën SensaNora wellness-massage & essentiële oli... 1 km
SensaNora
Massage en Essentiële Oliën voor iedereen
Ontspanning...
Bodycare Boskoop Bodycare Boskoop 1 km Geweldig geholpen. Rugpijn zo goed als weg. Bekwaam therapeut
Beauty el Mare Beauty el Mare 2 km Welkom op de Facebookpagina van Beauty el Mare.
Recensies
Als je een goede masseur zoekt die weet en voelt hoe je lichaam in elkaar zit moet je bij Peter zijn ! Hij weet de pijnlijke plekken te vinden en los te maken! Maar ook puur voor de ontspanning heeft hij gouden handjes!
Geweldige massage gehad van Peter. Weer helemaal opgeladen na een uur ontspanningsmassage. Boven verwachting ! Komen zeker nog een keer terug.
Rug nek en schouders laten doen bij Peter. Is zeker een aanrader als je een goede masseur zoekt.
Een top massage gehad. Peter heeft goed in de gaten waar de probleem gebieden zitten en weet ze ook goed te verhelpen. Kernwoorden: kwaliteit, professioneel, heerlijk rustig en ontspannen. Ik weet zeker dat ik hier regelmatig terug ga komen. Dank voor de geweldige ervaring.
Erg fijn, Peter is zeer vriendelijk en enthousiast over zijn vak. Inmiddels een aantal ontspanningmassages gehad, echt heel fijn. Massage time for you is een cadeautje voor jezelf. Ik kijk uit naar de volgende afspraak.
Zeer prettig ontvangen, Masseur weet wat hij doet en de Tok-Sen in combinatie met de meridiaan massage is echt een aanrader, pakt goed de problemen in je lichaam aan. Ik voelde mij herboren toen ik wegging.
Wat heb ik genoten van de ontspanningsmassage bij Peter. Een vriendelijk ontvangst, fijne ruimte en ontspannen sfeer en een super massage. Het scheelde niet veel of ik was in dromenland. Peter nogmaals bedankt. En tot de volgende keer.
Top massage gehad van een erg vriendelijke en fijne masseur. Deze man weet wat hij doet en waar hij over praat. De ontspanningsmassages en de Tok-sen zijn echt een aanrader!! Heel erg tevreden.
Voor een goede ontspanningsmassage moet je bij massage-time for you zijn. Heel erg netjes en schoon. Je komt er echt tot rust. Zelfs een flesje water als toegift. Top
Mijn ervaring is dat je erg goed masseert. Klantgericht bent, en alle technieken in huis hebt, een mooie ptaktijkruimte, Peter is een topgozer, ik zou zeggen mensen doen!!! Succes met je praktijk. Ellen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid