facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massage Praktijk Woubrugge

Massage Praktijk Woubrugge

Info

Bij ons kunt u terecht voor:
- Ontspanningsmassage
- Sportmassage
- Massage Therapie

Geschiedenis

Massage is al zo oud als de mensheid en is voortgekomen uit de instinctmatige behoefte om bij ongemakken te wrijven op het lichaam.
De kunst van het masseren is uitgebreid beschreven en wij maken veelvuldig gebruik van deze basistechnieken en handgrepen te weten: effleurages, petrissages, bindweefselmassage, mobilisaties van gewrichten en wervelkolom, dry needling, tapotages, schuddingen en fricties.

Massage is een prettige manier om lichamelijk en geestelijk tot ontspanning te komen en heeft een krachtige uitwerking op het algemene gevoel van welbevinden. Daarnaast bevordert massage de gezondheid doordat tal van lichaamsfuncties worden geactiveerd.
Bij spierklachten zoals een stijve nek, pijn tussen de schouderbladen en onderrugklachten geeft massage veelal direct verlichting. Onze kennis kan concreet worden toegepast bij algemene stress en spanning, te hoge spierspanning, lokale storingen in de weefseldoorbloeding, storingen in de lichaamsbeleving en aspecifieke pijn of vermoeidheid.

Adres: Vrouwgeestweg 2, 2481 KN Woubrugge
Telefoonnummer: 31651380920
Stad: Woubrugge
Route: Vrouwgeestweg 2
Postcode: 2481 KN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
YogaTemple, Yoga of Heart YogaTemple, Yoga of Heart 105 meter Groot en wisselend aanbod van verschillende yogalessen en actieve lessen zoals Fitcui...
Zuiver Zyn, Yoga of Heart Zuiver Zyn, Yoga of Heart 117 meter Zuiver Zyn yoga | bewustwording | therapie | workshops | events | retreats
Yoga Buddha Dhamma Yoga Buddha Dhamma 511 meter Met persoonlijke aandacht verkennen en ontwikkelen van je innerlijke kracht door indi...
Recensies
Nadat ik op mijn werk door mijn rug was gegaan gevraagd of ik dezelfde dag nog terecht kon, en dat is gelukt. Goede uitleg over de keuze van behandeling, met geweldig resultaat. Van voorover gebogen naar binnen strompelen, liep ik rechtop de deur weer uit. Ik kom zeker terug. Top!
Geweldige praktijk waar ik enorm goed geholpen dmv dry needling en waar ik nog zeer regelmatig kom. De beste masseur/dry needler waar ik ooit ben geweest!
Zeer deskundig Ik heb er alle vertrouwen in dat ik hier op het goede adres ben
Heerlijk ontspannen bij mensen die weten wat ze doen en hoe het menselijk lichaam in elkaar zit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid