facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massage praktijk De Merel

Massage praktijk De Merel

Info

Klassieke ontspannings massage, voetreflexPlus massage & Fit Gewicht leefstijl Traject (incl. anti cellulite massage)



"Praktijk voor 'ontspannende helende massages', Psych-K® coaching en docent privéworkshops massagevaardigheden o.a. Ayurveda en Hawaiiaanse Lomilomi."
Adres: Merel 6, 5512AH Vessem
Telefoonnummer: 0634621294
Stad: Vessem
Route: Merel 6
Postcode: 5512AH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bellezza Massagesalon Bellezza Massagesalon 551 meter In onze salon kunt u terecht voor een professionele, klassieke ontspanningsmassage, e...
Recensies
Tijdens mijn opleiding massagetherapie heb ik les gehad van Merel. Zowel Chakrafilosofie als Lomi Hapai. Merel is een heel warme vrouw met veel kennis en geeft geweldig les. De chakra-lessen voelden voor mij vanaf les 1 als de missing link tussen al die kennis die ik in de loop der jaren al had opgedaan. Helaas woon ik wat ver weg voor een regelmatige sessie.
Ik heb met heel veel plezier de tweedaagse lomi lomi cursus mogen volgen bij Merel. Wat een prachtige technieken zijn dit en met zoveel rust, duidelijkheid en humor overgebracht. Ik heb genoten van je gastvrijheid en de ruimte waarin het plaatsvond. Dank! Groet, Patricia.
Wat een liefdevolle wijze er ervaren vrouw is Merel. Ik heb enorm genoten van haar heerlijke lomi lomi massage. Echt een feestje om dit jezelf te gunnen.
Merel is een fijn en hartelijk mens, waardoor je je snel op je gemak en thuis voelt. De behandelingen worden met zorg en aandacht uitgevoerd. Het is het mij waard om er een uur heen en terug voor te rijden.
Alsof Merel weet wat je nodig hebt tijdens de helende aanraking massage. Onwijs fijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid