facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massage Praktijk Chinel

Massage Praktijk Chinel

Info

Massagepraktijk



"Wat leuk dat je Massage Praktijk Chinel gevonden hebt. Een momentje voor jezelf. Even weg van alles wat constant je aandacht vraagt, de zorg voor je gezin, je vrienden, sociale verplichtingen, werk en ga zo maar door. Je mag het allemaal eventjes loslaten en helemaal tot rust komen door te genieten van een heerlijke massage. Zodat je daarna weer opgeladen naar huis kunt. Dit kan alleen als je een moment voor jezelf wilt, of gezellig samen met je partner, vriendin. Boek dan een duo massage of een arrangement voor twee. Binnen bij Chinel ziet het er sfeervol uit, je voelt de warmte, ruikt een aangename geur van oliën en hoort een zacht relax muziekje. Je hoeft dus alleen maar te ontspannen! Hopelijk tot ziens bij Massage Praktijk Chinel."
Adres:
Stad: Sommelsdijk



op zoek naar gerelateerd: Massagepraktijk Chinel
Recensies
Ik heb recentelijk een klassieke massage gehad en het was super. Een goede, rustige sfeer hangt er in de praktijk, en een heel fijn gesprek gehad achteraf. Zeker de moeite waard om terug te gaan!
Lieve dame die ons op het gemak stelde. Ze legde rustig uit wat het arrangement inhield. Hele fijne massage gehad. Absolute aanrader
Mooie, sfeervolle Massage Praktijk in het centrum van Sint-Annaland. Een plek waar je helemaal tot rust komt door te genieten van een heerlijke ontspanningsmassage. Dit kan alleen als je een momentje voor jezelf wilt of gezellig samen met partner, zus, moeder, vriendin. Reserveer dan een luxe duo arrangement. Eenmaal binnen ziet het er sfeervol uit, oude en nieuwe elementen zie je terug in de praktijk. Je voelt de warmte, ruikt een aangename geur van oliën en hoort een zacht relax muziekje. Je hoeft dus alleen maar te ontspannen bij Chinel. Ps. Je kunt heel makkelijk online een afspraak maken. Via de website massagepraktijkchinel.nl kun je jou datum en tijd reserveren.
Een massage die iedereen eens zou moeten proberen zo lekker ontspannen, je word super hartelijk ontvangen en de massage is helemaal naar eigen wens. Zeg altijd maar het zou verplicht moeten worden even helemaal ontspannen. Alleen of duo zoals je het zelf wenst Christina en Nely zorgen er voor wanneer jou het best uitkomt. Bedankt meiden het was weer heerlijk.
Christina heeft heerlijke handen, haar massage heeft mij precies gebracht wat ik nodig had: een complete ontspanning. En nu uren later geniet ik er nog van.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid