facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massage Muiderberg

Massage Muiderberg

Info

Ervaar diepe ontspanning door een uitgebreide en weldadige massage van het hele lichaam.
Geregistreerd bij VVET, RBCZ.



"Vanuit een holistische visie bied ik massages aan op maat waarbij ik technieken gebruik uit de klassieke,deep tissue en lomi lomi massage."

"Vanuit een holistische visie bied ik massages aan op maat waarbij ik technieken gebruik uit de klassieke,deep tissue en lomi lomi massage."
Adres: de Lent 7, 1399JA Muiderberg
Telefoonnummer: 0294252910
Stad: Muiderberg
Route: de Lent 7
Postcode: 1399JA


Recensies
Wil je even helemaal ontspannen en tot rust komen dan raad ik je van harte een bezoek aan Henriette aan. Een heerlijke sfeer waar je gelijk tot rust komt. Ze neemt alle tijd voor je en haar diversiteit in haar massage is een weldaad voor je lijf. Ik zeg doen
Waanzinnige massage, vergeet steeds een nieuwe ervaring te boeken. Ik ga t meteen doen.
Henriëtte snap het wat mij betreft echt. Ze geeft het gevoel van welkom, en zijn zo als je bent. Wat betreft de massage? Henriëtte weet echt verbinding te maken tussen body en mind. Geeft massages in alle rust en vertraging. Wat een prachtige ervaring is dat. Bedankt voor de ontspanning en mooie gevoel na dien.
Een warm welkom in de fijne mooi ingerichte massagepraktijk zorgt al vrij snel voor een ontlading. Kom je voor specifieke klachten? Dan wordt er eerst aandachtig bij een kop thee geluisterd en de behandeling wordt aangepast op wat jij nodig hebt.. je wordt gezien en gehoord. De massage zelf is krachtig en helend.. De energie, warmte en liefde die uit Henriette's handen stromen zijn voelbaar. En na een fijne ontspannen massage liep ik zo het strand op in Muiderberg om de rust nog even vast te houden en na te genieten. Het strand bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de massagepraktijk, ideaal!
Zo ontspannen kwam ik eerder niet uit een massage vandaan. Henriette creëert door middel van goede instructie/vragen vooraf, prettige achtergrond muziek, geurende olie, haar persoonlijkheid en een mooie salon, een hele fijne sfeer en ervaring voor haar cliënt. Wij komen zeker retour naar haar praktijk.
Dank je wel Henriette voor de heerlijke massage, deze was dubbel en dwars 5-sterren waard. De ervaring met Heel Muiderberg was erg goed. De website is handig, tijdens de massage voelde ik mij meteen op mijn gemak en heerlijk ontspannen na afloop. Zeker een aanrader!
wat. een prachtig plek in Muiderberg waar deze massage salon is. gevestigd. prachtig warm. ingericht maar nog belangrijker. geweldige massage kan alleen maar zeggen ga. het keer proberen . je zult. verrast. zijn Henriette is heel professioneel. en vak bekwaam zeker. een. aanrader. !!
Heerlijke massage, rustgevend, lekker ontspannen met intense toewijding, zeker voor herhaling vatbaar! Prachtige praktijkruimte met oog voor detail waar je je direct thuis voelt.
Prachtige massage salon.....vakkundige en zeer aangename massages. Er wordt goed geluisterd naar de klachten. Meer dan tevreden...aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid