facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massage Maasdam

Massage Maasdam

Info

Massage Maasdam een praktijk voor Massagetherapie voor Maasdam en omgeving. Hier kunt u terecht voor professionele (deel of algehele) massages.

Geschiedenis

Professionele Massagepraktijk, waar persoonlijke aandacht voorop staat. Met gediplomeerde therapeut Integrale Lichaamsmassage Paula Mokveld.

Praktijk voor Massagetherapie voor Maasdam en omgeving.
Hier kunt u terecht voor professionele (deel of algehele) massages.

Ieder mens is uniek en iedere behandeling kan daarom anders zijn. Daarom start ik altijd met een persoonlijk gesprek, waarbij ik u de aandacht geef die u verdient. Daarnaast vind ik het belangrijk om af te stemmen wat bij u past en waar ik u het best mee kan helpen.

Na afloop van de massage neem ik de tijd om naar u te luisteren over hoe u de massage hebt ervaren. Aansluitend geef ik u persoonlijk advies.



"Praktijk voor massagetherapie. Ook voor lage rugklachten, zwangerschapsmassage, Dry Needling, klachtenbehandeling in de nek-, schouder-, arm- en handregio, bamboemassage, cupping, hotstone massage, massage bij hoofdpijn, fibromyalgie, artrose. Uitsluitend op afspraak"
Adres: Hof van Weede 13, 3299 WK Binnenmaas
Telefoonnummer: 0618844219
Stad: Maasdam
Route: Hof van Weede 13
Postcode: 3299 WK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Massage Oud-Beijerland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beautouche Beauty & Wellness, Maasdam Beautouche Beauty & Wellness, Maasdam 91 meter Uw huid is mijn passie. Ik vind het heerlijk om u en uw huid te laten stralen door ee...
Mariekeprince sportmassage Mariekeprince sportmassage 244 meter Sportmassage, kinesiotape , artrose therapie, lage rugklachten, nek /schouderklachte...
Massagepraktijk PhysicalTouch Massagepraktijk PhysicalTouch 634 meter Sport(massage)therapie, ervaren vrouwelijke behandelaar. Een goed herstel is beter pr...
Recensies
Een lieve dame die passie voor haar werk heeft. Doordat we elkaar goed kunnen aanvoelen weet zij goed waar mijn lichaam en geest behoefte aan hebben. Ze neemt altijd de tijd voor me, ontvangt me hartelijk en ik knap altijd op na de massages. Een dikke knuffel van Paula maakt het helemaal af voor mij.
In één woord: professioneel! Netjes een intake gesprek, bespreken van wensen en verwachtingen, etc. De massage was heerlijk ontspannen en mijn rugklachten vooralsnog verdwenen. Dus snel nog een keer .
Mijn super massage krijg ik van Paula toppie !!! Maandag 16 mei weer super goed gemasseerd elke twee weken een goede massage !!! Dank je wel Paula
De beste salon van de hoeksche waard! Zeer professioneel. Voelt altijd thuis komen. Tijdens haar vakantie wel is ergens anders heen gegaan. Maar dat beviel totaal niet.
Lekker ontspannen bij Massage Maasdam! En er is ook extra aandacht voor mijn pijnlijke schouders. Dat is de goede combinatie behandelingen waar naar ik opzoek was. Tot de volgende keer!
Echt ontzettend lekker genoten van de massage. Zij weet echt wat ze aan het doen is
Mooie plek! Goede masseur. Deskundig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid