facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massage geregeld

Massage geregeld

Info

Dit is een praktijk, waar u terecht kunt voor herstellende massages, oplossingen voor spierspanningen en sport taping.
en voeding advies. afvallen en fitter worden in Sneek

Geschiedenis

Gespecialiseerd in:


Sportmassage
Klassieke massage
Ontspanningmassage
Cuppingmassage
Fibromassage
Slaapmassage
Hoofdpijnmassage
Tapen en bandageren
Medical taping

Adres: Dr. Obe Postmastraat 1, 8602 XV Sneek
Telefoonnummer: 06-12534005
Stad: Sneek
Route: Dr. Obe Postmastraat 1
Postcode: 8602 XV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00

Recensies
Vandaag een massage op maat gehad. Dat wat mijn lichaam / rug nodig had. Het voelt nu al super. Aan te raden om dit vaker te doen. Alie bedankt en tot ziens!
Wat een super praktijk. Alie weet je precies aan te voelen en geeft een massage op maat. Ik kom iedere keer weer vol energie ervandaan.
ooit geholpen met een muisarm aantal behandelingen gehad sindsdien klachten vrij echt een aanrader nu medical taping tegen hooikoorts top
Na een blessure afgelopen zomer lukte het hardlopen niet meer. Ik ben een aantal keren bij Alie geweest en ze heeft de blessure behandeld. Ik kon weer voorzichtig beginnen met opbouwen en het ging langzaam aan weer vooruit. Nu 5 maanden later heb ik de berenloop op Terschelling weer gelopen 21km. Dus zeker aan te raden.
Slapeloze nachten gehad van spieren die mij irriteerden. Een kleine week na de eerste afspraak bij Alie al gelijk resultaat! Ik kon weer heerlijk liggen. Ook heeft Alie veel goede adviezen. Massage Geregeld is een aanrader!
Vriendelijke en zeer deskundige vrouw die haar vak verstaat.
Na drie afspraken al een behoorlijk resultaat. Van niet kunnen hardlopen vanwege pijnklachten na een blessure.. nu weer opbouwend begonnen. Ontzettend fijn dat er geluisterd wordt naar de klacht en op de juiste manier geholpen worden. Dat is wat waard!
Vorig jaar oktober liep ik helemaal vast. Kon met moeite de wandeltocht van 18 km vol brengen op ameland. Na intensieve massage wekelijks, met een vervolg naar maandelijks onderhoud. Heb ik nu de marathon van sneek van 42 km uit gelopen. Alie geeft goed advies en tips. Een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid