facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massage-Atma

Massage-Atma
Adres: Johan Frisostraat 31, 5491 HW Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0629064111
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Johan Frisostraat 31
Postcode: 5491 HW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tantra-Atma Tantra-Atma 1 meter Ik heb vorige week een helende massage mogen ontvangen van Johan, dit was een hele bi...
Recensies
Een hele fijne dag gehad. In de ochtend: om 2 uur te masseren is best heel intensief, maar het was oké. In de middag: om 2 uur gemasseerd te worden is fantastisch Jammer vond ik dat we niet eerst een rondje met heel de groep verbinding maakten. De start van het masseren was vrij snel. Ik had graag ook contact gemaakt met de anderen uit de groep. De dag was prima verzorgd en heel fijn begeleid door Johan. Het was een fijne veilige en ontspannen setting waarin ik helemaal uit m'n hoofd kon.
Dankzij Johan op een hele fijne warme veilige maar ook vrolijke manier kennis mogen maken met de wereld van massage. En de voordelen die hierin te ontdekken zijn. Johan weet een kalme veilige setting te creëren voor zowel vrouw als man. Heel erg bedankt
Het First Date Tantra Workshop weekend was mijn eerste ervaring met tantra en tantra massages. Johan en zijn team hebben een geweldig weekend georganiseerd waarin veiligheid, speelsheid, openheid en gezelligheid hand in hand gingen. Mooie oefeningen, intense massages en ruimte voor eigen inbreng op een fijne locatie. Een mooie kennismaking met Tantra die ik iedereen kan aanbevelen.
Pas voor het eerst bij Tantra-Atma deelgenomen aan de Prana Flow Massage Trilogie en ik mag zeggen "wat een verademing". Nooit eerder heb ik mij zo veilig gevoeld, nooit eerder ben ik zo goed en mooi begeleid geweest en nooit eerder ben ik zo voldaan weer naar huis gekeerd. Ik kijk niet graag terug naar het verleden maar had ik Johan maar eerder op mijn tantrisch pad mogen ontmoeten. Helemaal vanuit de juiste basis, met zijn visie op tantra en het leven, en met zo'n mooie, warme persoonlijkheid ! Ik kijk er al naar uit om een volgende workshop te kunnen volgen bij hem. Dank je wel Johan.
Al een aantal massage workshops bij Johan mogen volgen en elke keer weer een cadeautje! Johan is integer, vakkundig en zeer gepassioneerd over zijn vak en dat voel je. Je voelt je direct welkom en veilig. Alles mag er zijn. Absoluut een aanrader dus :
Mijn eerste ervaring met Tantra massage was de workshop van Johan. Het voelde super veilig, vertrouwd en liefdevol. Hij weet wat hij doet, en beweegt feilloos mee met de dynamiek van de groep. Aanrader!
Johan heeft een krachtig veld en zet een duidelijke visie neer over tantra en massage. He walks the talk. Ik heb heel veel bijgeleerd op de retreat en er was ook ruimte voor speels plezier. Heel mooi
Weer een thuiskomen in een warm nest van begrip, geborgendheid en rust! Onder de deskundigheid van Johan genieten en je verbonden voelen: een ervaring die je niet mag missen!
Ieder die kennis wil maken met een tantra massage, kan ik een workshop bij Tantra-Atma ten zeerste aanbevelen, omdat het precies dát omvat wat een tantra massage inhoudt.
Ik heb vorige week een helende massage mogen ontvangen van Johan, dit was een hele bijzonder liefdevolle beleving wat nog steeds in de positieve zin doorwerkt. Wat een ontlading en wat komt er veel los. Het was totaal niet moeilijk om me op mijn gemak te voelen, na een warme ontvangst met een kopje thee en wat praten was er gelijk al een gevoel van vertrouwen. Ik ben het besef van tijd en ruimte totaal even kwijt geraakt, wat heerlijk is! Ik moest huilen en lachen tegelijk en ben met een dankbaar gelukkig gevoel thuis gekomen. Lieve Johan dankjewel en tot gauw.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid