facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maskerade Kledingverhuur

Maskerade Kledingverhuur

Info

Maskerade Kledingverhuur is met 1500m2 aan themakleding het grootste kledingverhuurbedrijf van Noord-Holland.

Geschiedenis

Wie zijn wij?

"Maskerade Kledingverhuur": Sinds 1981 een begrip in Heerhugowaard, Alkmaar en omstreken. Klein begonnen maar steeds groter gegroeid. Inmiddels bedienen we klanten uit het hele land. Tot en met 2010 hebben we altijd in Noord-Scharwoude gezeten, maar per september 2010 zijn we verhuisd naar Heerhugowaard. Met tienduizenden kostuums in de winkel mochten we ons altijd al tot (één van) de grootsten van Noord-Holland rekenen. In onze nieuwe locatie hebben we nog meer ruimte. 1500 vierkante meter verdeeld over drie etages. Slechts een deel van onze collectie is op deze website te vinden, want in de winkel hebben we natuurlijk nog veel meer.

Medewerkers

Begin 2008 hebben de zussen Judith en Daniëlle van der Molen het bedrijf overgenomen van Ans en Vronie. Inmiddels werken er naast de zussen zo'n 12 meiden (en jongens) in de winkel en het atelier. Daarom wordt er al gauw gesproken van 'De meiden (en jongens) van Maskerade". Wie dat allemaal zijn? Kom gezellig langs!

Voor elke gelegenheid

We hebben kostuums voor elke gelegenheid. Denk aan thema’s als; Tiroler , Rock & Roll, Hippie, Disco, Oosters, Middeleeuws, Horror, Oktoberfest. Heb je een feestje? Een vrijgezellenfeest? Een bedrijfsfeest in thema? Wij kunnen voor evenementen in elk van deze thema’s zeker tweehonderd personen aankleden!

Musical of operette

Maskerade kleedt ook jouw musical of operette aan. Zoek je iets dat wij niet hebben? Ons atelier kan alles maken! In overleg kun je zo wellicht toch een kostuum huren dat helemaal naar jouw zin is. Zonder dat je veel geld kwijt bent om het ergens te kopen.

Sinterklaas en Kerst

Maskerade is befaamd om haar aankleding van Sinterklaas en Zwarte Piet. Wij kleden je van top tot teen in pakken van topkwaliteit en je wordt kosteloos door ons gegrimeerd. Later in deze maand kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor een Kerstman, Kerstvrouw of Dickens-kostuum.

Aangezien de decembermaand een drukke periode is, raden wij je aan voortijdig te reserveren. Dit kan het hele jaar door!

Kom lekker langs om te kijken!


... De meiden van Maskerade...

Adres: Edisonstraat 3, 1704 RL Heerhugowaard
Telefoonnummer: 0725715005
Stad: Heerhugowaard
Route: Edisonstraat 3
Postcode: 1704 RL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kledingverhuur Brabant, Kledingverhuur Drenthe, Kledingverhuur Eindhoven, Kleding verhuur Groningen, Kledingverhuur Gelderland, Kledingverhuur Utrecht, Toneelkleding Verhuur, Kledingverhuur Tilburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brassica kostuum verhuur Brassica kostuum verhuur 2 km Zeer goede begeleiding bij het verkleden en het schminken van Sint Nicolaas. COMPLI...
Recensies
Top verhuurwinkel voor kleding en kostuums. Ik ben er eerder n keer geweest samen met m'n vriend om als kerst man en kerst elf verkleed naar n kinder feestje te gaan voor kinderen met n beperking en ze hebben me bij maskerade uitstekend geholpen, enkel was m'n make-up als kerst elf n beetje uit gelopen. Nu ben er wederom weer geweest om inspiratie op te doen voor als n dragqueen act binnenkort maar ze hebben zowel voor mannen als vrouwen voor jongens als voor meisjes ieder wat wils. Egt n leuke zaak
Weten niet eens het verschil tussen een jaren 70 snit en jaren 20 snit aka Peaky Blinders. In plaats van gewoon eerlijk te zijn en te zeggen “Ja sorry we hebben een foutje gemaakt” bleven ze gewoon volhouden. Jammer.
Ze hebben ons 1 uur laten rijden omdat ze zeker Peaky Blinders kleding hebben maar dan krijgen we een jaren 70 pak. Geen verstand van kleding in iedergeval.
Ontzettend prettig geholpen en wat een keuze! Goede service en vriendelijk personeel dat net een stapje extra zet en heel behulpzaam is. Aanrader als je kleding wilt huren.
Super fijn contact, goede service. Had voor 11 mensen spullen nodig, en dit is gelukt. Super blij. Hier voel je je als klant echt koning.
Super leuke kleding verhuur , aardig en vakkundig personeel . Echt een aanrader omdat ze ook best veel kleding hebben
Je kijkt je ogen uit, zoveel spulletjes als ze hebben. Goed geholpen en fijn dat ze ook grote maten hebben.
De service was te gek ze hielpen me heel erg en hadden heel veel kleding.
Super zaak voor verkleedkledingverhuur, super relaxte en behulpzame mensen. Dus voor verkleedpartijen is dit zeker een aanrader
Ik werd heel goed geadviseerd bij het kiezen van een bepaalde kledingstijl. Ruime huurperiode en keurige huurprijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid