facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mascha, de acupuncturist praktijk hart en ziel

Mascha, de acupuncturist praktijk hart en ziel

Info

Mascha, de acupuncturist. Praktijk voor acupunctuur, Cosmetische acupunctuur, Tui Na therapie, Kinderacupunctuur (Shonishin) e, DornTherapie, palliatieve- en stervensbegeleiding www.praktijkhartenziel.nl

Geschiedenis

De praktijk richt zich op gezondheid van lichaam, geest, psychosociaal welbevinden, emotie en spiritualiteit. Indien men hierdoor beperkt wordt in zijn dagelijks welbevinden wordt hier ondersteuning ingegeven door acupunctuur,Tui Na therapie en healing gericht vanuit de intentie "Hart en Ziel".
Kinderen zijn ook van harte welkom in de praktijk. Zij kunnen terecht voor kinderacupunctuur, ook wel Shonishin genaamd. Dit is een zachte manier van acupunctuur met kleine instrumenten die contact maken met de huid, maar niet prikken. De meridianen en acupunctuur punten worden gestimuleerd op een zachte manier.
Acupunctuur is tevens geschikt binnen de palliatieve zorg. Denk aan symptoom bestrijding tijdens of na chemo kuren of bestraling. Vanuit mijn andere vakgebied (palliatief verpleegkundige) kan ik extra ondersteuning geven in de vorm van begeleiding en ondersteuning.



"De praktijk richt zich op gezondheid van lichaam, geest, psychosociaal welbevinden, emotie en spiritualiteit. Indien men hierdoor beperkt wordt in zijn dagelijks welbevinden wordt hier ondersteuning in gegeven met acupunctuur, Tui Na, Chinese kruiden, counseling en heling gericht vanuit de intentie "Hart en Ziel". Tevens kan er een op maat gemaakte Do-In yoga sessie mee gegeven worden.De praktijk is open voor groot en klein. Elke behandeling is afgestemd op jou als individu. Het jezelf weer goed in je lijf voelen zitten is dan ook een motto. Dat het weer mag stromen.De chinese geneeskunde kan dan ook voor veel symptomen of klachten gebruikt worden. Het is al meer dan vier eeuwen oud!Vragen? Neem gerust contact op."
Adres:
Telefoonnummer: 0631996522
Stad: Strijen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ADHD Spectrum Event ADHD Spectrum Event 183 meter Evenement voor en met alles op het gebied van advies, voorlichting, coaching, reintre...
Recensies
Ik heb een aantal acupunctuur behandelingen mogen ondergaan bij Praktijk Hart en Ziel. Voor mij was dit nog een hele nieuwe ervaring maar Masha begeleid je erg goed en verteld bij alles wat ze gaat doen. Ik heb dat als zeer prettig ervaren. Daardoor lag ik heel ontspannen op de behandeltafel. Masha is rustig en duidelijk en dat gaf mij een heel vertrouwd gevoel. Ik kan Praktijk Hart en Ziel dan ook zeker erg aanraden aan iedereen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid