facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mas Surabaya Twello

Mas Surabaya Twello

Info

Mas Surabaya
Authentiek Indonesische Eethuis
Afhalen, Catering

Geschiedenis

Authentiek Indonesische Eethuis, Afhalen, Catering

Adres: Schoolstraat 63, 7391 DA Twello
Telefoonnummer: 0571298770
Stad: Twello
Route: Schoolstraat 63
Postcode: 7391 DA


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 20:00
Dinsdag: 15:00 - 20:00
Woensdag: 15:00 - 20:00
Donderdag: 15:00 - 20:00
Vrijdag: 15:00 - 20:00
Zaterdag: 15:00 - 20:00
Zondag: 15:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Mas Surabaya review, Thuisbezorgd mas Surabaya, Surabaya restaurant, MaS Apeldoorn, Ken-Tutut betekenis, Halal Wok Apeldoorn, Moluks eten Vaassen, Menu el nare Apeldoorn
Recensies
De eerste keer dat we hier bestelde was op 20 jan 2019 en ik was verrast hoe lekker het wat. Alles was toen perfect. Echter dit keer vond ik niks, maar dan ook niks lekker smaken. 1. Alles was lauw warm en soms zelfs koud. 2. De Ayam Ruyak was vervangen door Ajam Ketjap en dit was zonder overleg. 3. De sate stokjes waren gebroken en de hout splinters zaten in het vlees. 4. Stoof vlees was hard en taai. 5. We hadden 2 Dadar Gulung maar de kwaliteit verschil tussen de twee was extreem. 1 was lekker flis, zacht en een genot om te eten maar de andere was uitgedroogd, hard en taai. 6. Loempia was vervangen voor Risoles, met overleg maar deze waren nog zacht en soppig deed me denken aan gebakken bananen die te lang liggen. De kruiden waren ook zo overheersend dat het niet lekker was. Dit belande in de prullenbak. 7 De Sajoer boontjes waren vooral scherp en eigenlijk ook aan de kleffe kant. 8. Mihoen was niet geleverd. Hier moesten we achteraan bellen en kregen de indruk dat ze dit niet wilde leveren, kregen het excuus van "de volgende keer". We hebben moeten aandringen dat ze dit alsnog leveren want 12 kleine Longtong rijstblokjes voor 2 man is echt niet voldoende om dit een rijstmaaltijd te mogen noemen. Al bij al, Niet gesmaakt en buik niet gevuld, teveel moeten weg gooien omdat het niet te eten was. Van 5 sterren naar een niet verdiende 1 ster.
Wilt u een darmperforatie op uw geweten hebben? <Insert Gordon Ramsay video here> Van 5 naar 1 ster. "Niet te vreten", is een term die ik niet snel in de mond zal nemen. Nu wel. Normaal overleg ik met een restaurant als iets niet goed is. Maar na uw uitvluchten bij een incomplete bezorging leek me dat zinloos. 03-04-2019 Omdat het begin januari zo goed bevallen was nogmaals besteld. Onze impressie. Besteld via Thuisbezorgd. Twee seconden na bestelling werd ik gebeld dat de loempia's op waren en werd er een alternatief voor gesteld prima, netjes dacht ik, ik zie het wel verschijnen. De bezorging was netjes en op tijd. Helaas niet compleet. De Mihoen was NIET geleverd. En met een paar Longtong rijstblokjes heb je geen maaltijd. Ik heb hier over gebeld. Ik kreeg,heel vervelend, duizenden uitvluchten en volgende keer. Ik heb er opgestaan dat het bezorgd werd. Dit werd nabezorgd en dat was wel warm Ik had al geen trek meer. Als het niet gevaarlijk is gaat het naar de hond. Met het eten was helaas veel mis! 1 Alles maar dan ook alles was lauw warm. 2 De Ayam Ruyak was vervangen door Ajam Ketjap zonder overleg 3 De Saté stokjes waren gebroken. In het vlees zaten de splinters. Durft u dit serieus te serveren? 4 Het stoofvlees had te lang gestaan en was taai 5 1 Dadar Gulung was goed en lekker fris. De 2e was taai en niet vers. De helft hebben we weg gegooid. 6 De loempia vervanging waren Risoles. Geen idee hoe dat moet zijn maar wat ik kreeg leek op te klef kaassoufflé deeg maar dan dikker en met heel veel panneermeel. Alsof het te koud gefrituurd is. De vulling was onder andere kip. Ik heb een halve weg gegooid. 7 De sajoer boontjes waren klef en alleen scherp. Sorry dit kan ik zelf 10x beter 8 Ik ben benieuwd of de laatste gang morgochend problematisch is. 20-01-2019: Afhaal restaurant. Voor de eerste keer hier besteld. Ik vermoed echt Indonesisch, maar dan minder scherp. Ben liefhebber, geen kenner. Het was erg lekker. Ik had bewust dingen gekozen die je bij een "traditioneel" Nederlandse Chinees-Indisch restaurant bijna niet ziet. Sommige gerechten echt ff gegoogled.
Net besteld via thuisbezorgd maar kreeg geen bevestiging dus ik bellen 11x geen gehoor. dan maar heen gereden zit het dicht ivm corona. Snap ik. Maar heb alwel betaald. Maar op site staat dat het geopend is en op de deur wordt ook verwezen naar thuisbezorgd? Al met al gaat weer lekker. Tis dat het eten er goed is anders......niet weer!
Heel lekker eten. Weinig indonesisch afhaal restaurants gevonden die zo lekkere gerechten hebben. Ik ben blij dat ik niet meer helemaal naar Apeldoorn hoef.
Lekker Indonesisch eten voor afhalen. Het is een soort cafetaria, maar dan met Indonesische gerechten. Snelle service en goede porties, goedkoper dan de gemiddelde Chinees.
besteld en binnen de afgesproken tijd bezorgd. was super ,lekker warm en echt smakelijk. aanrader
Te duur voor slecht koud weinig eten vooral de groeten heel weinig en koud vlees heel weinig én taai
Makkelijk als je eens geen tijd of zin hebt om te koken. Afhalen en thuis opwarmen
Veel te duur na wat je te eeten krijgt kleinporsi 5 euro niet goed
Lekker eten. Aankleding zaak was wat basic. Vriendelijk bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid