facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mas Surabaya

Mas Surabaya

Info

Authentiek Indonesisch Eethuis

Geschiedenis

Lekker Authentiek Indonesisch eten en ijs.



"Mas Surabaya is een echt authentiek Indonesisch eethuis, waarbij de recepten generaties lang zijn gegeven van moeder op kind. Enkele voorbeelden van het uitgebreide menu zijn Soto ayam Surabaya traditioneel indonesische kippensoep, Gado gado menu , visgerechten, kipgerechten, groenten gerechten enz, van complete rijstaffel tot snacks. Alles wordt op authentieke wijze bereid.Voor diegenen die thuis willen genieten van een heerlijke maaltijd, maar geen zin om te koken is Mas Surabaya een uitkomst. " Selamat Makan""
Adres: Arnhemseweg 144, 7335 DN Apeldoorn
Telefoonnummer: 310555348850
Stad: Apeldoorn
Route: Arnhemseweg 144
Postcode: 7335 DN


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 21:00
Dinsdag: 15:00 - 21:00
Woensdag: 15:00 - 21:00
Donderdag: 15:00 - 21:00
Vrijdag: 15:00 - 21:00
Zaterdag: 15:00 - 21:00
Zondag: 15:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ken-Tutut Ken-Tutut 1 km Erg lekker, heerlijke authentieke en zeer lekkere en snaakvolle indonesische gerechte...
Green Leaf Bar & Kitchen Green Leaf Bar & Kitchen 2 km Very calm atmosphere. Clean. Friendly, tentative and helpful wait staff. Pizza was ...
Hellen's Apeldoorn Hellen's Apeldoorn 3 km Het eten smaakt lekker. Maar elke keer als wij hier eten bestellen is er iets niet in...
Istana Bali Istana Bali 4 km Heerlijk eten en zeer gastvrij personeel.ook heerlijk om af te halen!
Recensies
Als je hier gaat eten. Moet je wel een zelf een dekentje meenemen, geen verwarming aan binnen, waardoor binnen de kortste keren je eten koud wordt. Dus wel door eten. En de kwaliteit laat ook te wensen over. Prijs kwaliteit verhouding slecht. Complete rijsttafel voor 2 personen met drankje 56 euro kwijt en geen warm houd platen op tafel. Eerste en laatste keer geweest. Volgende keer ga ik Arnhem proberen. Daar zou ook een Indonesisch restaurant moeten zitten, die op 2e plaats van Nederland zou moeten zijn.
snap niks van de goede recensies Bezorging : aardige jongen/ prima Eten: goed verpakt / warm Bakmi goreng: niet lekker Saté stokje : verbrand / vies / droog Het andere vlees eveneens gort droog. Presentatie: zag er gewoonweg vies uit. De taugé zag er grijzig uit. Etc. Nog nooit zoiets slechts voor €30,- ontvangen. Bah! Nooit meer
Gisteren werd er eten bezorgd voor de 2 de kerstdag. We hebben heerlijk gegeten met 6 personen . Het eten was super goed en met vele lekkere smaken. Ik kom hier vaker op terug. Namens ons heel erg bedankt voor het lekkere eten .
Het eten is erg erg lekker, veel variatie, vers en mooi!Eten: 5/5
Indische rijsttafel besteld en bezorgd op ons vakantie adres. Het was erg lekker!
Aanrader! Ontzettend vriendelijke bediening maar bovenal fantastisch gegeten met authentieke smaken.
Thuis een rijsttafel voor 35 personen laten bezorgen. Keurig netjes op tijd, maar bovenal heerlijk. Alle gerechten smaakten goed. Een aantal van onze gasten hebben kijk op de Indische keuken en waren onder de indruk van de kwaliteit. Authentiek en zeer smaakvol. Een aanrader!
Vandaag voor het eerst besteld hier op aan raden collega . Het eten was stipt op tijd en warm niks mis mee . Het eten vond ik echt niet lekker gado gado was waterig en weinig groente er in . Bami en nasi was ook niet lekker Pindasaus ook waterig . Sate stokjes was redelijk te eten maar niet wat ik gewend ben bij de chinees . Moet eerlijk zeggen normaal bestel ik chinnees . Dit is natuurlijk heel wat anders . Maar ik ben echt geen pieperd met het eten . Maar normaal eet ik alles en probeer ik alles .maar wat ik besteld heb vond ik echt niet te eten . Sorry voor de vele goede recencies wat op de site staat . Maar voor mij geen volgende keer meer .
Overheerlijk gegeten. Veel variatie in de diverse rijsttafels voor meerdere personen. Alle gerechten waren stuk voor stuk zeer smaakvol en goed bereid. Het werd tijdig bezorgd en we zijn zeer vriendelijk geholpen. Zeker voor herhaling vatbaar!
totaal geen smaak, me bestelling was nog koud ook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid