facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mas O Menos

Adres: Voorstraat 44 , Voorschoten 2251 BP, NL
Telefoonnummer: 071 561 2524
Stad: Voorschoten
Route: Voorstraat 44
Postcode: 2251 BP


Openingstijden

Maandag: 17:00-22:00
Dinsdag: 17:00-22:00
Woensdag: 17:00-22:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 17:00-22:00
Zaterdag: 17:00-22:00
Zondag: 17:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: mas o menos voorschoten, mas o menos vertaling, mas o menos kleding, mas o menos voorschoten gesloten
Recensies
Ik heb heerlijk gegeten. Bediening was perfect en uiterst klantvriendelijk. Was via vakantieveilingen dus kregen een vooraf lekkere goulashsoep, 2 gehaktpastijtjes in deeg met krenten, hoofdgerecht een heerlijke hamburger steak, een medium perfect gebakken rumpsteak en een nagerecht een sangria-sorbet met meloenijs, een appelgebak met slagroom en kaneelijs. Ik had ook nog een fout gemaakt. Ik had gereserveerd voor vandaag...dacht ik. Maar dat bleek dus pas voor morgen. Gelukkig mocht ik toch vandaag van het geweldige eten genieten. Klasse ! En we konden door het heerlijke weer lekker buiten genieten aan een schone tafel. Wij komen zeker terug !
Ik ben hier terecht gekomen via groupon, deze had een waarde van 60 euro voor twee personen. Het eten was goed, maar veel te weinig voor dit geld, je kreeg twee spiesen één met 3 gamba's en één met 6 stukjes ossenhaas een klein beetje groente en een klein beetje patat. Als ik 60 euro had moeten betalen zou ik daar heel ziek van zijn geweest. Voor ons dus geen tweede keer.
Meerdere malen samen met de familie hier gegeten. Van een heerlijke mixed grill en black angus beef mogen genieten!
leuke sfeer, correcte bediening, goed eten. met 6 personen gegeten en elk gerecht was naar wens. voor onbeperkt voer moet je hier niet zijn.
Redelijk eten maar erg basic als je de prijzen van het menu ziet. Met een aanbieding was het prima om gezellig buiten in het oude centrum een hapje te gaan eten.
Eten goed. Maar men serveert geen kraanwater, maar alleen onsmakelijk, duur "mineraal"water. Jammer. Laatste keer.
Lekker weg blijven met een grote boog er om heen
Het was heerlijk
Heerlijk gegeten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid