facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mary's Bruidshuis

Mary's Bruidshuis

Info

Mary's Bruidshuis is een begrip in Westfriesland, tijd en aandacht staan bij ons hoog in het vaandel.De jurken die wij verkopen liggen goed in prijs en kwaliteit verhouding. Mary's Bruidshuis moet je beleven



"Wij zijn een bruidshuis waar wij aandacht en een eerlijk advies heel belangrijk vinden.Wij reserveren een dagdeel speciaal voor jou, dus je kunt afspraak maken om 9 uur 14 uur en 19 uur.Wij vinden kwaliteit van een trouwjurk erg belangrijk, en hier zoeken wij onze jurken dan ook op uit, en wel zo dat de prijzen normaal blijven.Wij heten jou van harte welkom, en zeggen altijd.Ons bruidshuis moet je beleven.Wij hopen jou te kunnen verwelkomen"
Adres: Westerkerkweg 37, 1606BA Venhuizen
Telefoonnummer: 00310646176263
Stad: Venhuizen
Route: Westerkerkweg 37
Postcode: 1606BA



op zoek naar gerelateerd: grote bruidswinkel noord holland, bruidsmode abbekerk, bruidsmode noord holland, bruidswinkel schagen, bruidsmode hoorn, bruidswinkel purmerend, bruidsmode alkmaar, goedkope trouwjurken noord holland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AmmBouwservice AmmBouwservice 295 meter A.M.M. Bouw & Dienstverlening
studio vandenberg studio vandenberg 302 meter studio vandenberg, ik vervaardig logo's, huisstijlen, brochures, catalogi, verpakkin...
Bedruktekaarsen.nl Bedruktekaarsen.nl 837 meter IK verkoop zelf gemaakte karsen
P. Aker b.v. P. Aker b.v. 1 km Hulpvaardig volk
Langeleggings.nl Langeleggings.nl 1 km Leuke shop als je korte, “normale” en extra lange benen hebt! Goede kwaliteit stoffen...
Speelprikkels.nl Speelprikkels.nl 2 km Speelprikkels nodigen kinderen uit om lekker te gaan bewegen!
Hercules Speeltoestellen Hercules Speeltoestellen 2 km Hercules Speeltoestellen is importeur Nederland van o.a. Vinci-Play, Fritz Friedrich ...
Recensies
Top geholpen door Mary! Ze luistert heel goed naar je wensen. Ik had alle tijd om de juiste jurk uit te kiezen en Mary stelt je helemaal op je gemak. Hele fijne en gezellige avond gehad! Ook door de coupeuse Marleen die Mary aangeraden heeft, super goed geholpen.
Een super leuke en betaalbare trouwjurk gekocht. Ik ben er zoo blij mee!! Ik stuurde een berichtje en ik kon een half uur daarna nog terecht!! Ik werd super goed geholpen en ik ben met een super mooie jurk naar huis gegaan. Ik zou Mary’s bruidshuis zeker aanraden!!!
Inmiddels is het alweer ruim 3 jaar geleden dat ik bij Mary jurken mocht passen. Wij hebben een ontzettend leuke avond gehad, waarbij ik een aantal hele mooie jurken heb mogen passen. Mary is een hele hartelijke, lieve en bevlogen dame, die heel je heel goed kan adviseren over de mogelijkheden. Door haar heb ik een hele mooie jurk gevonden! Ik heb heel veel complimenten gehad vanwege deze prachtige jurk. Mary: heel erg bedankt!
Super mooie jurken! Ontzettend goed door Mary geholpen. Hele ongedwongen en gezellige sfeer. Zeker een aanrader!
Wat ben ik blij dat ik bij Mary ben geweest om de jurk van mijn dromen te vinden. Mary is een ontzettende lieve, warme vrouw. Ze is eerlijk, voelde mij goed aan en stelde mij op mijn gemak. Ik heb een prachtige jurk gevonden die helemaal bij mij past en ook nog voor een mooie prijs. Een hele mooie ervaring gehad, zal het nooit vergeten!
Deze vrouw is 1 woord geweldig. Zo liefdevol en ze verstaat haar vak. Ben intens blij met haar service en hulp. Raad iedereen haar aan.
Een geweldige middag gehad!! Mary is eerlijk en oprecht. Ik had helemaal geen idee wat ik voor jurk wilde maar dat liet ik vol vertrouwen aan deze professional over. Een paar uur later had ik mijn droomjurk gevonden. Dank voor je lieve woorden en gezelligheid!
Wat een geweldige middag gehad bij Mary's bruidshuis. Zeer vriendelijk ontvangen. Mary neemt echt de tijd en luistert naar je wensen. Er werd overal aangedacht, ook voor de gasten die ik mee had was het een compleet verzorgt uitje. We hebben genoten, gelachen en uiteraard mijn droomjurk gevonden! Ik kijk nu al uit naar de volgende afspraak in het voorjaar.
Wat heb ik een prachtige jurk bij Mary gekocht. Verschillende jurken geprobeerd, goede adviezen gekregen en onwijs genoten. De coupeuse was ook super lief, professioneel en ik kon makkelijk met haar afspreken. Nogmaals bedankt!
Mijn bezoek aan Mary heb ik als zeer fijn ervaren. Mary is enthousiast denkt goed mee en voelde goed aan wat bij mij pas. Ze kijkt goed, kletst graag en luistert ook naar je wensen. Bovenal is ze eerlijk in haar verkoop en aanbod mogelijkheden. Nogmaals super fijn om hier geweest te zijn en mijn prachtige jurk gekocht die geen enkele andere winkel in het assortiment had!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid