facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MARY regelt het wel .nl

MARY regelt het wel .nl

Info

Als Zaanse Professional Organiser begeleid ik je bij het maken van keuzes over spullen, documenten en tijd. Mijn motto is ‘geniet meer van minder'.

Geschiedenis

Als professional organiser begeleid ik Zaanse Vinexvrouwen, die niet weten waar ze moeten beginnen, met het opruimen van spullen, het op orde brengen van hun administratie of het vinden van een gaatje in een drukke agenda. Ook bied ik administratieve nazorg na het overlijden van een dierbare.

Ik maak alles graag eenvoudig en overzichtelijk. Zo kun jij een bewuste keuze maken en scheppen we samen weer ruimte.

Ben je nieuwsgierig geworden wat ik voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ook ben ik aangesloten bij de NBPO: http://www.nbpo.nl/profiel+detail/302375/MarianneWinter



"Als enthousiaste ondernemer of werknemer zitten er nooit genoeg uren in jouw dag. The Organizing Company® laat jou ontdekken hoe het anders kan. Beter. Leuker!Samen bekijken we jouw werkwijze met een frisse blik en brengen we veranderingen aan. Zo bespaar jij waardevolle tijd en ruimte. Hierdoor geniet jij van voldoening, overzicht en rust. Klinkt dat niet heerlijk!Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie."

"Als enthousiaste ondernemer of werknemer zitten er nooit genoeg uren in jouw dag. The Organizing Company® laat jou ontdekken hoe het anders kan. Beter. Leuker!Samen bekijken we jouw werkwijze met een frisse blik en brengen we veranderingen aan. Zo bespaar jij waardevolle tijd en ruimte. Hierdoor geniet jij van voldoening, overzicht en rust. Klinkt dat niet heerlijk!Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie."
Adres: Zwarte Ring 31, 1567EC Assendelft
Telefoonnummer: 06-53 405 407
Stad: Assendelft
Route: Zwarte Ring 31
Postcode: 1567EC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:30
Dinsdag: 09:00 - 20:30
Woensdag: 09:00 - 20:30
Donderdag: 09:00 - 20:30
Vrijdag: 09:00 - 20:30
Zaterdag: 10:30 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rich Art Design Rich Art Design 1 km Rich Art Design heeft onze bruiloft extra fleur gegeven. Dankzij Richard en Nancy hee...
PBFoodservice 'passionate about beautiful food' PBFoodservice 'passionate about beautiful fo... 2 km Italiaanse ingrediënten voor professionele keukens: truffels, tapenades, olijven, pes...
Brandweer Assendelft Brandweer Assendelft 2 km Brandweer Assendelft is een onderdeel van Veiligheids-Regio Zaanstreek-Waterland
IK Wonen Verkoopstyling IK Wonen Verkoopstyling 6 km Woning onverkoopbaar? www.ikwonen.nl
Recensies
Een succesvol coachtraject afgerond bij een van onze medewerkers. Marianne heeft een praktische aanpak, waardoor er in een relatief korte tijd veel resultaat is bereikt. Ik beveel haar van harte aan.
Met Marianne heb ik een traject gedaan van vier sessies en een evaluatie om mijn agenda en mail op orde te krijgen. Ze hielp me hands-on direct met de eerste stappen in de mail en de agenda. Daarna kon ik zelf verder aan de slag. Ik werk nu met blokken per week in mijn agenda, dat geeft rust in mijn bestaan als ondernemer. Daarnaast hebben we een nulmeting gedaan met het Stress Alert System, daar kwamen wel wat eye openers uit waar ik aan ga werken en ook doet Marianne de begeleiding voor. Marianne heel erg bedankt en fijn dat je mijn back up blijft!
Marianne weet van aanpakken, binnen 2 uur hadden wij samen mijn kleedkamer uitgeruimd en 3 kasten beperkt tot 1 kast. Ook is er weer ruimte op onze zolder, waar zakelijke administratie stond vanaf 2002, Marianne weet precies wat bewaard moet en wat weg kan. Met de planning die we samen hebben gemaakt voor thuis en op de zaak kan ik voorlopig zelf vooruit, maar ik zal in de toekomst zeker nog eens een beroep op haar doen. Ik beveel haar van harte aan.
Geweldig! Na mijn verhuizing had ik wel wat hulp nodig met mijn administratie maar waar begin je als je een druk gezin hebt? Met de hulp van Marianne Mary is mijn administratie nu helemaal op order en het belangrijkste: er zit een systeem in! Marianne is een zeer prettig persoon om zoiets persoonlijks te laten doen. Omdat ik zo enthousiast was heb ik ook aan de workshop MARY Christmas meegedaan en daar heb ik ook weer veel ideeën opgedaan en nieuwe handige tips geleerd. Ze maakt er echt iets gezelligs van, de avond was geheel in thema en met een leuk presentje gingen we naar huis. Ik kan dit zeker anderen aanraden!
Marianne heeft mij goede adviezen kunnen geven in het maken van een stappenplan voor het starten van een eigen bedrijf. Marianne is naast haar gestructureerde aanpak een fijne persoonlijkheid om mee te werken. Organiseren en plannen is haar sterke kant wat maakt dat zij een professionele professional organiser is!
Het was prettig om met Marianne samen te werken. Ze is een vriendelijke, maar ook zakelijke vrouw, die het leeghalen van het huis van mijn overleden zuster prima heeft geregeld. Ik weet hoeveel werk dat is en wat er bij komt kijken, maar het was echt uitstekend.
Marianne heeft mij het afgelopen jaar heel fijn gecoacht. Ik werk als VA en ben geen PO zoals zij. Maar juist haar kwaliteiten als PO, maar ook als zelfstandig ondernemer hebben mij heel veel opgeleverd. Ik leer nog steeds veel van haar en zij zorgt ervoor met hele praktische oefeningen, hoe je bij je zelf kan blijven checken of je goed bezig bent.
Marianne Winter, bekend van Mary regelt het wel.nl, heeft via een webinar vertelt over wat je allemaal kunt regelen rond je erfenis. Vaak denken we dan aan geld of goederen maar wat dacht je van het afhandelen van je bedrijfsadministratie, het afsluiten van digitale dossiers e.d.? Fijn dat Marianne ons bondig wegwijs heeft gemaakt in deze materie.
Wat een leuke en nuttige workshop hebben wij gehad van Marianne! Handige tips en trucs voor een meer geordend en "opgeruimd" leven. Zelf vond ik de oneliners uit verschillende studies erg handig, omdat je de theorie dan ook goed onthoud en deze ook echt kan toepassen in het dagelijks leven. Een aanrader dus, ook om cadeau te geven of voor een leuke avond met vriendinnen. DANKJEWEL!
Marianne stelde de goede vragen en heeft voor mij de aanzet gegeven naar een opgeruimd huis en hoofd. Waardevol!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid