facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marvy's speelwereld

Marvy's speelwereld

Info

indoor speeltuin te Heesch

Geschiedenis

Marvys Speelwereld is de indoorspeeltuin in het centrum van Heesch. In een speelhal van 1000 m2 vind je voor kinderen van 0 t/m 12 jaar uitdagende speelmogelijkheden.

Voor de ouders is er een gezellige zitruimte met goede horeca, recente tijdschriften en GRATIS WIFI.
Voor de allerkleinste van 0 t/m 3 jaar is er een ruimte van 60 m2 langs het horecagedeelte, zodat je als volwassene de kinderen goed in de gaten kunt houden. Deze ruimte is voorzien een soft-vloer en van speelgoed in allerlei vormen waar de kinderen uitdaging krijgen om overal op, onder, langs te spelen. Ook is er een ballenbakje en een glijbaan. Verder staat er een speelhuisje waar de kinderen lekker in kunnen spelen. Ook zijn er meerdere wandspelen om zich te kunnen vermaken.

Voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar is er een groot toestel met meerdere klim- en klautermogelijkheden. In het toestel zitten meerdere hindernissen om iedere route weer nieuwe uitdagingen te ontdekken. Ook zit er een voetbal/ basketbalveldje in waar je een lekker wedstrijdje kunt spelen. Verder is er een gedeelte waar je met ballenschieters op luchtdruk de balletjes hoog weg kunt schieten. Er zijn meerdere glijbanen waar je van 3,5 meter hoogte erg snel vanaf kunt glijden. Verder is er ook een gedeelte waar je een mooi bouwwerk kunt maken van de vele blokken die wij voor jullie hebben liggen.

Wij hebben een mooie rodelbaan waar je met speciale sleetjes met twee personen tegelijk vanaf kunt glijden. Verder is er natuurlijk ook een groot kleurig springkussen van 4x5m waar je lekker in kunt springen. In het midden van Marvys Speelwereld hebben we een dansvloer waar je lekker kunt dansen en waar regelmatig geschminkt zal worden om je om te toveren als een echte artiest.



"Indoor speelparadijs"
Adres: graafsebaan 38, 5384 rt Heesch
Telefoonnummer: 0412450679
Stad: Heesch
Route: graafsebaan 38
Postcode: 5384 rt


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00
Zondag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Hullies openingstijden, Okido Oss, Binnenspeeltuin Oss, Binnenspeeltuin Den Bosch, Graafsebaan 38 5384 rt Heesch, Kinderfeest Heesch, Binnenspeeltuin Heesch, Speelparadijs
Recensies
Leuke binnenspeeltuin niet zo heel groot daardoor wel overzichtelijk, alles goed schoon ,aardige medewerkers .
Leuk ingericht en verdeeld. Onze dochter van 6 jaar vond het saai. Zij vond de knutselhoek leuk. Geen grote dingen binnen speeltuin, voor de kleintjes 0-5 wel leuk. Ik heb langer dan 30 minuten gewacht voor een broodje een stuk appeltaart
Een indoor speeltuin die niet te groot is en daardoor juist wel fijn is. Er werd bij ons bezoek regelmatig een rondje gemaakt om wat op te ruimen of een paar rauwdauwers terecht te wijzen, supergoed! Makkelijk parkeren, reserveren vooraf was gewenst volgens de website
Meerder fantastische ervaringen gehad hier! Leuke, nette en overzichtelijke binnenspeelplaats waar je als ouder ook gezellig kunt zitten voor een drankje. Er is voor iedereen iets leuks en het personeel is ontzettend warm en vriendelijk. Een echte aanrader!
Leuke speelwereld voor de kleinkinderen. Overzichtelijk en niet al te groot. Wel wat gehorig! Voor zowel de kinderen als de grootouders is er voldoende keus qua versnaperingen.
Fijne en kleine binnenspeeltuin. Je kunt goed overzicht houden. Het eten is gewoon goed voor het geld, wc’s zijn netjes en ondanks de flinke kou buiten was het behaaglijk binnen. Zelf geven ze aan dat het voor kinderen tot 10 jaar is, maar ik denk dat het vanaf de 7/8 jaar toch wel ophoudt.
Beetje donker hier, maar verder is het prima en schoon. Niet te groot niet te klein. Fijn voor mijn dochter van 18 maanden. En lekker rustig.
Ontzettend fijne, leuke en gezellige plek. Voor de kids genoeg te doen en voor ouders een fijne plek om te zitten en iets te drinken en te eten. Hartstikke spontaan en aardig personeel. Wij komen zeker vaker terug!
Vakantiehuisje @ Schaijk waarvan het park nog zó recent is en dus nog weinig te beleven op het park zelf. Na een dag ZooParc Overloon kwamen we uit bij Marvy’s Speelwereld. Super relaxte mensen, niet te druk, niet te warm lees: warme stinkvoeten bedoeling zoals in de meeste Ballorig, Monkeytown etc, lekker eten en drinken, alles betaalbaar en bovenal ons meisje van 3 konden we heerlijk haar gang laten gaan. Haast jammer dat we zo ver weg wonen! Keep up the good work!!!
Marvys is een fijne en nette binnen speeltuin waar je je kinderen lekker hun eigen gang kan laten gaan. Ook kun je als ouder lekker genieten van een betaalbaar hapje of een drankje. Bij binnenkomst wordt je warm ontvangen en voor een relatief lage prijs kunnen je je kinderen laten genieten van een heerlijke dag!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Marvy's speelwereld met het openbaar vervoer


Heesch, Stationsplein 190 meter
157
305
690
90
Heesch, Stationsplein 220 meter
157
305
690
90

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid