facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Martine Wagemans Vrouwencoach

Martine Wagemans Vrouwencoach

Info

Met meer dan 14 jaar werkervaring op medisch en sociaal gebied als verloskundige is Martine Wagemans gestart als Vrouwencoach. Veel vrouwen kampen met angsten en depressieve gevoelens rondom zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en het moederschap.



"Als Vrouwencoach begeleidt Martine Wagemans vrouwen die disbalans of angst ervaren, door het zwanger willen worden, zwanger zijn, bevalling en of het moederschap. In haar rol als verloskundige bemerkt Martine dat haar kracht ligt in de begeleiding van vrouwen op dit gebied. Door verhalen aan te horen, problemen te herkennen, erkennen en samen naar oplossingen te kijken."
Adres: 7391 AV, Twello
Telefoonnummer: 06 25 43 45 46
ln.snamegawenitram@moklew
Stad: Twello
Route: 7391 AV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mentaal Krachtig training & coaching Mentaal Krachtig training & coaching 562 meter Sport er nu al een halfjaar en heel tevreden, goede persoonlijke begeleiding ook in g...
ABCdeCirkel Klein Twello ABCdeCirkel Klein Twello 903 meter ABCdeCirkel is een organisatie voor mensen met niet aangeboren hersenletsel, autisme,...
IQ Coach Kirsten van Ulden IQ Coach Kirsten van Ulden 1 km Levensbegeleiding voor mensen met ASS, ADHD, ADD, NAH, LVB, PTSS.
ToegangsweG ToegangsweG 1 km Toegang hebben tot je bewustzijn, wie wil dat nou niet? Je bewust zijn van je voelen,...
Recensies
Doordat Martine Verloskundige is geweest, begreep ze direct de situatie waar ik mij tijdens en na de bevalling in bevond. ze paste verschillende methodieken toe; fijne gesprekken, oefeningen en EMDR. Ik kan nu zonder angst terug kijken op een zeer heftige periode. Ik gun iedereen “een Martine”!
Martine heeft laten inzien dat mijn verdriet er mag zijn en heeft mij geholpen om mijn miskraam een plekje te geven. Ze is een lief, begripvol en kundig persoon.
Precies wat ik nodig had! Vol kracht en vertrouwen op naar een tweede bevalling!
Ondanks dat we elkaar kenden als team genoten lang lang geleden hihi, heeft 't Martine niet in de weg gestaan om haar professionele bril op te zetten. Ze heeft mij in 'n korte tijd goed weten te doorgronden en mij de juiste tools gegeven om zelf verder te komen. Nogmaals bedankt Martine, je bent 'n topper!
Via sociale media ben ik terecht gekomen bij Martine. Ze heeft mij fantastische geholpen met fijne gesprekken en haar ervaren kennis, kon ze mij moeiteloos door de zware zwangerschap heen helpen en vertrouwen geven voor de aankomende bevalling. En dat via teams aangezien we 150 km bij elkaar vandaan wonen. Nogmaals heel erg bedankt Martine.
Ik heb Martine mogen ervaren als zeer kundig op het gebied van verloskunde én in de persoonlijke coaching. Ik vind haar heel warm in de aandacht en oprechtheid, en tegelijk heel duidelijk en to-the-point over de uitdagingen die me te wachten stonden. Echt als team zijn we de bevalling gaan voorbereiden en in gegaan en ik kijk daar zeer positief op terug. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid